hits

MANIC MONDAY

  • 27.11.2017 kl. 19:22

annonselenke

 

Da var godhjørnet i sofaen inntatt. Snart er mandag over og vi er et skritt nærmere helg. Jeg sitter nå og venter på å få middagen servert av min kjære. I dag er det nemlig hans tur til å stå for maten, mens jeg kan slappe av litt etter en arbeidsdag. Jeg følte for å shoppe litt i kveld, og jeg elsker at man bare kan shoppe hjemmefra uten å bevege deg så mye som en meter en gang. Slippe lange køer og "mas" er helt ypperlig for min del i kveld.

I den anledning, vil jeg bare komme med et lite tips. Coverbrands har salg nå, med opptil 80% rabatt på hele nettbutikken. På noen utvalgte merker er det 10% rabatt. Jeg vet det nettopp har vært Black Friday, men hvorfor ikke klikke med seg noen flere ting hjem enten til seg selv eller som julegaver?  Eller kanskje du er en av dem som ikke fikk shoppet den dagen? Jeg er en av dem faktisk. 

Derfor har jeg klikket med meg hjem et par nye produkter som jeg ville prøve ut, og noen av mine favoritter som jeg virkelig trenger påfyll av. På denne måten går jeg ikke helt blakk heller, da jeg sparer ved å handle hos Coverbrands. 

 

Nå gleder jeg meg til å få pakken min hjem i posten! Mer sminke - which I looooove ♥ Da skal jeg få ut et innlegg om det som er blitt bestilt. Kanskje er det noen fine julegavetips av det jeg har bestilt der også? :-) 

 

KLIKK HER OG SHOP HOS COVERBRANDS

BEWARE THE SLENDERMAN!

  • 23.11.2017 kl. 10:30

God morgen alle sammen! Håper alle våknet godt uthvilte og i meget godt humør. Jeg sov kanskje ikke så kjempe godt i natt mtp det siste jeg så før jeg lukket øynene. I går kveld var jeg på Facebook og så en trailer på en dokumentar som HBO har lagt ut. Jeg elsker dokumentarer, spesielt krimdokumentarer! Så da måtte jeg bare få med meg dette, selv om klokken var over 23:00 og jeg skulle opp tidlig i dag haha.. 

(låner bildet av RollingStone.com)

Dette er en dokumentar om en oppdiktet, creepy figur - såkalt Slenderman! Den er avbildet som en tynn, unaturlig høy mann med et ukarakteristisk hode og ansikt, iført en svart dress. Det blir fortalt at han stalker, bortfører og traumatiserer mennesker, spesielt barn. Det ble rapportert flere og flere voldelige episoder blant barn, og den verste må være det denne dokumentaren representerer. 

Det var i Waukesha, Wisconsin i 2014 da to jenter på 12 år lurte en venninne av dem inn i skogen for å drepe henne! Heldigvis, kom jenten seg unna med 19 knivstikk og overlevde på mirakuløst vis. Grunnen til at jentene prøvde å drepe henne, var for å prøve å imponere Slenderman. De var overbevist om at han fantes! 

(låner bildet av villians.wikia.com)

Jeg fant dette rett og slett utrolig skremmende! Ikke fordi jeg tror at Slenderman finnes, men fordi barn er såå utrolig lett påvirkelige og lettlurte. Barn klarer ikke å skille virkelighet fra fantasi. Det som rett og slett kan bli farlig, er jo spørsmålet om når burde man se etter varsellamper? Det er så lett å tenke at dette aldri vil skje en selv, men det kan jo veldig lett gjøre det! Spesielt med tanke på hvordan verden har utviklet seg de siste tiårene!! Barna får med seg altfor mye og har lettere tilgang til internett nå enn før. Jeg husker jo at jeg fikk veldig sjeldent sitte på dataen da jeg var liten, og jeg hadde ikke tilgang til internett før ungdomsskolen omtrent. Jeg var heller aktiv og opptatt med venner ute, og lekte til det nesten ble mørkt, så var det inn og ikke lenge etterpå i seng. Nå om dagen, må man nesten tvinge barna sine for å gå ut og leke, snakker hvertfall for meg selv. Mine barn er slitne etter skolen, og vil mye heller være hjemme og slappe av med iPad og tv-spill. Faren til den ene jenten som var skyldig, fikk jo tilsnakk fordi han ikke fulgte nok med på sin datter. Han sier i dokumentaren at han var veldig opptatt av henne og visste nøyaktig hva hun gjorde til enhver tid. Derfor er dette også ekstra skummelt, fordi man er ikke oppå sine barn 24/7 og vet ikke hvilke innflytelser de får og av hvem.

Apropos tv-spill.. Slenderman har til og med funnet sin vei til spillet Minecraft, som er super populært! Dette "fenomenet" bare sprer seg mer og mer. Til neste år kommer det også en skrekkfilm basert på denne figuren. Det tar ikke slutt. Det blir bare mer og mer "populært" med ting som baserer seg på mareritt og tragedier. Det virker ikke som folk tenker over hva slags "inspirasjon" dette gir til syke folk der ute, som stadig er på leting etter å gjøre ondt! 

I tillegg kommer også iPaden til skolen nå. Hver elev får sin egen iPad som blir "deres". Jeg er litt i mot dette, rett og slett fordi teknologien tar altfor mye overhånd. Hva skjedde med ark og blyant? Hva vil skje om noen år igjen? Skal man til slutt ikke lære seg penskrift på skolen? Veldig flotte tiltak, og sikkert gode nok ønsker fra de som har innført dette, men det blir bare for mye!

Så til mine siste ord, for denne morgenen.. Se dokumentaren, den er bra! Men også: pass godt på barna deres (de av dere som har) mine fine lesere. Man får aldri nok informasjon om det som skjer i livene til barna våres♥ 

(http://thebringeroftime.deviantart.com/art/SlenderMan-s-Mansion-467882210)

Hva tenker dere om Slenderman, iPad-overtaking og skumle tragedier som blir en større innflytelse i hverdagen?

DET BRENNER!!

  • 01.04.2017 kl. 23:15

1.APRIL dere!!
Har noen blitt lurt i dag da? Det ble jeg på jobben.. Selveste eieren bestemte seg for å ringe butikksjefen på jobben, fordi han kjedet seg og lurte oss. Han sa at det brenner på lageret og vi måtte evakuere butikken! I dag har vært en virkelig hektisk lørdag, det var ikke et minutt pause mellom hver kunde og slik var det omtrent hele arbeidsvakten min! Desto vanskeligere ville det være å evakuere såpass mange.. Han rakk nå å le seg i hjel ut i fra reaksjonene og sa aprilsnarr.. 
Da jeg kom hjem var det rett på å vaske klær og gjøre litt rent for kattene mine? Spise middag, som var bare kylling, ris og litt mais i dag.. Etter jeg satte på en vask, tittet jeg litt i skapet mitt og det er søren meg ikke mye fint der lenger føler jeg.. Alt er bare slitt og gammelt. Jeg trenger en oppgradering der ASAP!!! Jeg har det med å alltid nedprioritere meg selv, og kjøper det barna trenger først og fremst, også kommer regninger og mat i tillegg. Meg selv - jeg klarer meg alltids... Men det er jo rimelig kjedelig i lengden. Hvis jeg skal ut, har jeg ingen outfits som egentlig passer.. Derfor glodde jeg litt på klær online... Er så mye fint og lekkert, og kult! 
Min type stil er egentlig veldig blandet. Jeg kan kle meg fint, men aller mest trives jeg i en litt mer sporty stil. Eeelsker Adidas og Vans.. Forhåpentligvis så kan jeg ha en shoppingdag i nærmeste fremtid. Her ser dere noen av tingene jeg virkelig ønsker meg!
 
 
Fresh Made Bluser navy/grey/red/blue / adidas Originals Genser medium grey heather / Vans SK8 Høye joggesko light grey/brown / adidas Originals EXTABALL Høye joggesko running white/black / Daniel Wellington CLASSY ST. MAWES Klokke braun/rosé
 
 
I morgen skal jeg på trenings-date med en kollega av meg. Da blir det ukens 5 treningsøkt!! Det er en eviiighet siden jeg trente 5 ganger i uken altså. Men det skal bli gøy. Dessuten kommer ikke jeg til å rekke å trene før kanskje onsdag etter jobb, hvis ikke blir det ikke før på torsdag! Huff... Eller så må jeg få inn en hjemmeøkt før jeg drar på jobb evt. Jeg får se hva jeg gjør.. 
 
Etter treningen skal min lille familie og jeg ut på Geocaching. Det blir så gøy å se ungenes reaksjon på hva enn vi ender opp med å finne :) 
Nå tar jeg kvelden folkens Det har vært en så altfor lang dag.. 
 
Har dere prøvd Geocaching før?
nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no