hits

FRIDAY!!!!

  • 31.03.2017 kl. 12:58

HAPPY FRIYAY!!! :D

I dag er det 2 uker siden jeg startet bloggen, føles mer som forrige uke. Det har vært kjempegøy og jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle være fullt så dedikert som jeg har vært. Det er jo fremdeles tidlig å si hvordan jeg vil tenke fremover, men hittil liker jeg å ha noe ekstra å bedrive tiden min med. 

Jeg har allerede fått vært på trening igjen i dag. Trente bare armene i dag og jeg skal snart på jobb, hvilket betyr at armene får kjørt seg helt frem til vi stenger kl 23:00 i kveld. Kjenner allerede nå mens jeg skriver at jeg så lett kunne sovnet! Jeg er stuptrøtt i dag *gjeeeeeesp*... 

Ettersom jeg hadde en del rester av "kjøttet" etter gårsdagens middag, tenkte jeg at jeg kunne lage meg pasta til lunsj og middag på jobb i kveld. Slang sammen ekstra med grønnkål oppi, for å få litt mer smak, men også for å få i meg alle de forskjellige vitaminene, mineralene og kostfiberen den inneholder - bla vitamin K, A, E, C, B6. Grønnkål er en super grønnsak som er blitt mer og mer populær den siste tiden. Mekket meg også en proteinshake, nå er jeg STAPPMETT og orker knapt bevege meg haha...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får slenge på trynet og forberede meg til jobben om 1 time. Håper dere alle får en superfin helg, jeg derimot har jobbhelg :p Jeg får heller se frem til neste helg :) Da skjer det jo litt også, som jeg gleder meg veldig til!

God helg  

FYLT SØTPOTET

  • 30.03.2017 kl. 22:24

God kveld 

Da kommer oppskriften på min deilige, vegetariske middagsrett. Underveis oppdaget jeg at jeg hadde mais i skuffen, derfor er ikke det avbildet. Oppskriften rekker til 2 personer:

  • 2 medium søtpoteter
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • 1 liten paprika, finhakket
  • 1 tomat, finhakket
  • 1 håndfull grønnkål
  • 1 håndfull mais
  • 2 ss cottage cheese (valgfritt)
  • 1/2 pakke med Meatish (eller kyllingkjøttdeig, karbonadedeig)
  • 1/2 pose med tacokrydder
  • 1 ss Berits flytende rapskokos, til steking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Sett potetene inn i ovnen og la det stekes i 1-1.30 timer eller til den er myk.
  3. Mot slutten av potetens steketid, surrer du hvitløken og rødløken til de blir myke.
  4. Smelt rapskokosen, stek "kjøttet" og tilsett krydderet.
  5. Tilsett tomaten, paprikaen og grønnkålen og stek i ca 5 minutter.
  6. Når potetene er ferdige, kuttes de på langs og ikke hele veien gjennom.
  7. Fyll potetene med innholdet fra stekepannen og topp det hele med 1 ss cottage cheese - om ønskelig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dette faller i smak hos dere. Jeg elsker søtpoteter - alltid gjort, så for meg er dette skikkelig digg å spise, og med god samvittighet! Proppet med proteiner, sunne karbohydrater og lite fett. Dette metter kjempelenge og holder deg gående hele kvelden. Jeg orket rett og slett ikke desserten som jeg hadde planlagt å kose meg med en gang haha... 

Rop ut om det skulle være noen spørsmål! Dette er en rett som så og si lager seg selv, og det elsker jeg! Mer tid til andre ting..

 

 

God natt fininger
 

Dyrebar tid

  • 21.03.2017 kl. 08:01

God morgen godtfolk☀

Jeg våkner i dag med et smil om munnen, selvom jeg kjenner jeg lett kunne ha sovet i noen timer til!😴

I skrivende stund sitter jeg og spiser frokost med min datter, og nyter de få minuttene vi har sammen på morgenen.💗 Tiden løper fra oss, men vi gjør det beste vi kan med det.

Jeg skal straks få på meg sminken, før jeg løper ut døren hånd-i-hånd med prinsessen min. Hun skal til barnehagen og jeg skal på jobb. Jeg har pakket treningsbag'n min klar, og tar den med meg, for jeg drar direkte på treningen etter jobb tenkte jeg. Jeg prøver å se på det som å sette opp en avtale med sjefen, og jeg kan ikke avlyse det🙌

Håper alle får en fin dag, og gjør det beste ut av sin dag!

Klem fra meg<3

Overnight proats

  • 18.03.2017 kl. 08:38

God morgen fininger!

Litt dårlig tid i dag, siden jeg begynner tidlig nok på jobb - hvilket betyr at jeg laget frokosten min allerede i går kveld. Den lager så og si seg selv over natten. De fleste har nok hørt om kjøleskapsgrøt innen nå? Uansett er det ingen HOKUS POKUS!! 

Oppskrift:

  • 80 gram havregryn
  • ca 1 dl melk - jeg foretrekker skummet
  • 1 ss chiafrø
  • 1 scoop proteinpulver - i dag valgte jeg denne her fra Proteinfrabrikken (annonselenke)
  • 1 beger med Double 0% vaniljeyoghurt
  • 1 håndfull frosne bær

 

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen oppi et syltetøyglass/matboks o.l Hva enn du har tilgjengelig. Deretter settes det inn i kjøleskapet over natten. Bærene strør jeg over litt før jeg skal spise det, slik at det kan tine litt. Anbefaler å spise det med en gang, da det smaker best kaldt og ikke romtemperert - men så var det det med smak og behag da så klart! 

 


 

Nå skal jeg bare få på meg ansiktet før det bærer av gårde til jobb.. I kveld skal jeg ut og spise i Oslo med en venninne og hennes venninner igjen. Det blir koselig å møte nye folk og få kost meg litt, det har jeg ikke gjort på lenge. Jeg lever sånn et rutineliv; det blir litt vanskelig å bryte det mønsteret, men litt fritid må jeg kunne unne meg. Jeg er tross alt Jeanette også og ikke bare mamma. Selv om, sant skal sies, det er den beste tittelen og navnet jeg har fått

xoxo Jeanette

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no