hits

MITT SISTE INNKJØP

  • 22.11.2017 kl. 19:56

Heisann sveisann godtfolk!

Nå ligger jeg rett ut i sofaen og koser meg med å skrive enda et nytt innlegg. Musikken er på og øynene er tunge, men likevel våkne. Dagen i dag har gått sinnsykt fort. Jobbdagen gikk mye bedre som jeg hadde håpet på i går, så det er godt. Nå er det jaggu ikke lenge igjen til helg - gleder meg veldig til det! På lørdag skal vi feire Vanessa sin 6-års dag sammen med familien min. Søndag skal vi på 1-års dagen til Rachel sine tvillinggutter Det blir med andre ord ingen avslapning som jeg egentlig trenger, men det får jeg bare ta igjen siden! Anyways.... Over til dagens innlegg som jeg nevnte så vidt i går. Dette er ikke et sponset innlegg, men jeg ville lage et innlegg om min mening om disse produktene.

Jeg dro innom H&M etter jobb i går, fordi jeg trengte påfyll av både brunkrem og eyeliner! Sminkegal som jeg er, endte jeg opp med å kjøpe mer enn det jeg egentlig skulle. Jeg har jo fått med meg at Gigi Hadid har kommet med sin egen linje i samarbeid med Maybelline. Jeg visste bare ikke at det var kommet til Norge ennå, da klarte jeg jo ikke å dy meg!

Børsten kommer som en u - form og mascaraen var litt uvant for meg å bruke. Etter å ha prøvd den i går og i dag, ble jeg fort vant til det. Øyevippene ble fyldige og lange, men kanskje litt vanskelige å separere de. Likevel, vil jeg si det er en absolutt god nok mascara altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leppestiften og liplineren kom i én Lipkit eske. Jeg har fått testet det ut i dag. Fargen synes jeg var veldig fin. Det er en lysere rød (nr GG22 Austyn), med et lite hint av oransje i seg vil jeg si. Jeg ble i grunn positivt overrasket over hvor "smooth" liplineren var og hvor lett det var å jobbe med den. Leppestiften var som de fleste leppestifter, og sammen med liplineren funket det veldig fint. Jeg synes det er litt uvant å bruke lipliner og leppestift sammen, da jeg er mer vant til å bruke liquid leppestift. Helt ærlig, synes jeg det sitter bedre på også enn leppestift, men det er nå bare meg. Jeg er absolutt fornøyd med kjøpet og kommer til å bruke lipkitet når jeg vil gjøre litt ekstra ut av meg med røde lepper!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til vanlig bruker jeg L´oréal Infallible 24H-Matte foundation. Jeg forhørte meg litt med hun som jobbet der og hun anbefalte denne pga dekkevnen og at den visstnok varer hele dagen. Denne har jeg nå brukt i dag og jeg må si at den er veldig enkel og drøy i bruk. Den er veldig lett å blende ut med beautyblender´n og med litt pudder over som en siste finish - holder den faktisk hele dagen. For å være "billig-vare" synes jeg den absolutt var verdt pengene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hittil har jeg brukt eyelineren til H&M etter at min fra MakeUpMekka var blitt tom. Jeg har lenge villet prøve NYX sin, da jeg alltid har vært fornøyd med deres andre produkter. NYX skuffer meg fremdeles ikke. Denne våtlineren kommer i form av en penn, er våt nok og glir lett over øyelokket. Den har holdt seg hele dagen i tillegg. Så denne er absolutt å anbefale folkens ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg satte sammen en kjapp og enkel pin-up look for dere å se. Dette er jo hverdagssminke for meg, minus røde lepper. Jeg elsker våt eyeliner, men ikke fullt så intenst på hverdagene da så klart!

Håper dere satte pris på dette innlegget. Rop gjerne ut om det er populært for dere og om dere ville hatt noen sminketutorials videoer! Ikke at jeg er pro, men i såfall kun for inspirasjon og for gøy :-)  Forresten, hvordan pleier dere å sminke dere? Legg igjen en kommentar på hvilke looks dere liker best!

PS: Add meg gjerne på SnapChat - nettegines

PINK SUNSET LOOK

  • 24.03.2017 kl. 12:13

Heisann fininger♥

I går fikk jeg leke meg litt med farger. Jeg ble plutselig ringt opp av min far som sa at vi var blitt invitert til et vennepar av familien på middag. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta bilder og lage et innlegg av look´n jeg gikk for i går. Jeg måtte teste ut de nye produktene jeg hadde fått i forgårs tross alt. Det ble litt andre farger enn det jeg er vant til å bruke på meg selv. Jeg går vanligvis for bruntoner - jeg eeelsker bruntoner!! I tillegg tok jeg i bruk Olympus´n min, og jeg digger kvaliteten, og lyset på bildene!! 

Under ser dere produktene jeg tok i bruk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Urban Decay - Naked 3 palette   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne er absolutt en av mine favoritter innen sminke. Den anbefaler jeg virkelig til de av dere som ikke har den; få kjøpt den! Den gjør at kontrastene i dine øyeskygger popper mye mer frem og skyggen sitter på hele dagen, og ser like bra ut dagen derpå om du skulle sovne med sminken på. Det har skjedd meg et par ganger, for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst ville jeg dere skulle få se meg au-natural, før all sminken kom på ansiktet. Til å begynne med smurte jeg litt av øyeskygge primeren på begge øyelokkene. Under øynene bruker jeg alltid Studio Finish Concealer fra MAC (bilde 2). Den dekker til mine mørke ringer under øynene, så den er jeg absolutt avhengig av når jeg skal sminke meg! Til det bruker jeg kosten fra MAC nr 286. Den er kjempe god å jobbe med og blender det fint inn i huden.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først begynte jeg med BUZZ fra Naked 3 paletten og deretter tok jeg litt LIMIT fra samme palett over den igjen. Deretter tok jeg den «rødeste» fargen fra Smashit Cosmetics paletten og hadde det på den ytterste v-kanten min, og blendet deretter alt sammen med en ren blendekost. Den jeg bruker mest til å blende med er kosten fra MAC nr 217.                                      

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den siste fargen på øyelokket måtte jeg blande et par farger for å få den rette komboen. Du ser hvilke på bildet under. Jeg ville ha en Rose Gold farge sammen med de rød-rosa tonene.
 

Mens jeg holdt på med alt dette, var allerede familien kommet for å plukke oss opp for å dra. Så da måtte jeg full fart få på foundation, concealer, rouge, eyeliner og fikse brynene. Så dessverre fikk jeg ikke step by step bilder av dette. Men jeg tok noen finished look bilder før jeg måtte løpe ut døren med barna haha.. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er første gang jeg prøver å "dokumentere" sminkeprosessen min, så jeg beklager på forhånd om den ikke er helt optimal. Jeg håper på at jeg vil bli bedre på dette med tiden. Som nevnt tidligere, syns jeg det er kjempegøy med sminke og alt som har med det å gjøre. Jeg prøver for all del ikke å virke profesjonell eller noe slikt, men kommer bare med tips/inspo til dere. Jeg vet at jeg må øve mer på bryna mine!! Det var første gang i går at jeg prøvde meg med kost for å "tegne" og "forme". 

Nå har jeg vasket hele huset og vasket klær fra morgenen av. Min mor er på vei og kommer på besøk til i morgen. Så da tenker jeg at jeg får på meg treningstøyet og løper ut døren igjen, for å få unnagjort ukens 4 og siste økt. Denne helgen blir det bare kos og oppmerksomhet til barna♥ Kos dere videre i dag; det er FREDAG og det er straks HELG! 

Hva synes dere om makeup-look´n?

 

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no