hits

ET LITE LIVSTEGN

  • 16.04.2017 kl. 12:49

Hallo i luken! 

Nå er det flere dager siden jeg fikk lagt ut noen innlegg. Jeg trodde virkelig jeg skulle ha litt mer tid til overs nå i påsken, men i stedet har jeg bare vært opptatt hver eneste dag og ikke hatt overskudd eller tid rett og slett. 

Neste uke kommer det til å skje en del, noe som vil prege meg veldig! Jeg velger å ikke fortelle om det per nå, men jeg vet allerede hvor mye energi det kommer til å ta fra meg :( Så til det er overstått, tar jeg en liten pause fra bloggen og håper jeg kommer tilbake for fullt etter det. <3 

Håper alle dere har det bra og har hatt en fin påske hittil!! 

Vi blogges igjen♥

 
 

JEG KUNNE MISTET HENNE

  • 05.04.2017 kl. 22:27

God onsdagskveld!

Jeg ligger nå rett ut og klarer så vidt å skrive etter dagens armøkt! Det var så vidt jeg orket å dra på treningen i dag, men min flinke kollega sa at hun skulle komme og hente meg etter jobb og dra meg med til Spenst. Er veldig deilig å ha noen som kan få deg i gang, selv når du helst føler for å dra hjem og kravle opp i sengen. 

Anyways, dere... Over til noe mer seriøst...!

Da jeg var ferdig på jobb i dag, fikk jeg nyheten om at min datter - verdens fineste Vanessa min, ble nesten påkjørt i dag av en lastebil. Hun var på tur med barnehagen og hadde visst løpt ut i veien. Takk Gud, for at alt gikk bra og lastebilen klarte å stoppe! Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort med meg selv om jeg hadde mistet henne. En mors verste mareritt er å miste sine små, eller i det hele tatt barna sine!!

Det som er så rart er jo at Vanessa vet dette KJEMPE godt! Jeg har vært så på det å skvise det inn i det lille hodet hennes, at i trafikken må hun være forsiktig. Hun er liten, så kjøretøy ser ikke henne så godt. Hun SKAL holde hender, eller om hun absolutt skal gå alene, må hun gå ved siden av eller foran, slik at jeg har henne i sikte. Hun skal se seg til venstre, til høyre og til venstre igjen. Hun har IKKE lov til å løpe ut i veien, for da kan hun bli påkjørt. Alle disse tingene vet hun såå godt. Jeg kan ikke fatte og begripe hva som surret rundt i hodet på henne - nok til at hun tenkte "jeg løper ut i veien jeg". Men nå tenker ikke barn så veldig rasjonelt uansett da.. 

Tanken på at min hverdag kunne blitt snudd opp ned er så ufattelig skremmende. Barna mine er mitt alt!♥ De er det som gjør meg til meg. Min mening med livet. Tanken på å aldri høre hennes unike, søte stemme, se hennes fantastiske smil med det lille smilehullet, ikke høre henne si hver eneste dag hvor mye hun liker meg og at jeg er den beste mammaen som finnes, og hvor høyt hun elsker meg er uutholdelig!!

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har henne og sønnen min i livet, og er takknemlig over at de er friske og hele! At de får leve livet sitt til det fulle én dag til. At jeg får lov til å være mammaen deres én dag til♥ 

JEG ER RIK!!  

SORRY

  • 04.04.2017 kl. 22:42

Det blir nesten bare sene innlegg fra meg de siste dagene, det beklager jeg så mye! Sorry sorry.. Det skal bli skjerpings.. Det har vært en del jobbing siden fredagen bare, og veldig lite energi, men etter morgendagens arbeid har jeg fri frem til tirsdag - som betyr litt mer tid til å blogge litt oftere :) 

I dag har jeg jobbet frem til kl 17:00 og handlet litt, mekket middag og sett på The Legend of Tarzan! Den syns jeg var utrolig bra laget og spennende! Til og med ungene ble nysgjerrige og fulgte med nå og da =) 

Jeg kjøpte årets første uteblomster i dag og har allerede fått plantet de ut i pottene. Så nå blir det mye hyggeligere ved inngangspartiet! Jeg elsker blomster og jeg syns det er så fantastisk koselig å drive med blomster også. Jeg ser at min vesle datter føler akkurat det samme også♥ Nå vil vi begge bare ha våren på fullt, slik at vi kan nyte alt til det 100!!

I morgen blir det ukens første treningsøkt etter jobben tenker jeg. Denne uken kommer jeg bare til å rekke å trene 3 dager, litt kjipt, men slik er det noen ganger. Så jeg får heller bare tenke at det er bedre enn ingenting i det hele tatt :D Tipper jeg kommer til å fokusere mye på armene og magen i morgen; skal bli såå digg!! 

Nå er Ole Lukkøye på vei, så jeg får legge fra meg Mac´n. Håper alle dere fine lesere sover godt og trygt! At dere har det bra♥

 

Nattaklem 

SUNDAY FUNDAY

  • 03.04.2017 kl. 23:26

God kveld alle sammen 

Nå har det vært stille her inne siden lørdagen, og det er kun fordi jeg har vært såpass opptatt. Hele dagen i går gikk til å heie på min lillesøster under hennes hockey-cup og til geocaching etter det. I dag har jeg jobbet til kl 18:00, så var det jo som vanlig "normale" ting å gjøre i heimen etter det. Tenkte at jeg skulle dele litt bilder og video fra søndagens geocaching (forklaring - Wikipedia) :) 


 Geocaching (geo: jorden, cache: gjemmested) en verdensomspennende spill/fritidsaktivitet som innebærer bruk av en satellittsignalmottaker (GPS-mottaker) i en høyteknologisk orienteringslek etter utlagte geocacher. Geocachere (deltagerne i spillet/sporten) som finner boksen logger sitt besøk i loggboken i geocachen. Det er gratis å delta, men ved å betale et mindre beløp får man ekstra fordeler og tilleggsmuligheter. Per februar 2013 er det registrert over 2 000 000 aktive geocacher og over 5 millioner geocachere.[1][2] Hver tredje lørdag i august er den internasjonale geocaching-dagen, den første var i 2011.[3]


 

Vi valgte å gå rundt Nordbytjernet i Jessheim; barna ble jo kjempeslitne til slutt. Vi gikk jo veldig langt faktisk, så jeg kjenner mammahjertet er stolt av dem♥ De var superspente og gledet seg veldig. Min lillesøster ble også med etter cup´n, så det gjorde det ekstra stas for barna å ha med tanten sin. Bilder under hadde barna allerede funnet sin første cach! Morsomme var at det var en liten gruppe voksne, som også gikk og lette etter samme gjenstand som oss, men jaggu fant ungene det før dem.. Rett etterpå latet de som ingenting, men gikk rett bort og skrev under loggen hahahah... 


 

Dette er definitivt noe vi kommer til å gjøre flere ganger. Geocaching var populært hos både voksne og barna! Det er så gøy å kunne gjøre noe som ikke koster penger også blir det jo som en liten trening ila dagen også! Men nå legger jeg meg - tidlig opp i morgen, som vanlig. Jobber fra 9-17 også stikker jeg rett på trening etter jobben. Ser frem til det, som vanlig det også hahah.. 

 

Har dere prøvd geocaching før eller fristet det å prøve dere på dette? 

DET BRENNER!!

  • 01.04.2017 kl. 23:15

1.APRIL dere!!
Har noen blitt lurt i dag da? Det ble jeg på jobben.. Selveste eieren bestemte seg for å ringe butikksjefen på jobben, fordi han kjedet seg og lurte oss. Han sa at det brenner på lageret og vi måtte evakuere butikken! I dag har vært en virkelig hektisk lørdag, det var ikke et minutt pause mellom hver kunde og slik var det omtrent hele arbeidsvakten min! Desto vanskeligere ville det være å evakuere såpass mange.. Han rakk nå å le seg i hjel ut i fra reaksjonene og sa aprilsnarr.. 
Da jeg kom hjem var det rett på å vaske klær og gjøre litt rent for kattene mine? Spise middag, som var bare kylling, ris og litt mais i dag.. Etter jeg satte på en vask, tittet jeg litt i skapet mitt og det er søren meg ikke mye fint der lenger føler jeg.. Alt er bare slitt og gammelt. Jeg trenger en oppgradering der ASAP!!! Jeg har det med å alltid nedprioritere meg selv, og kjøper det barna trenger først og fremst, også kommer regninger og mat i tillegg. Meg selv - jeg klarer meg alltids... Men det er jo rimelig kjedelig i lengden. Hvis jeg skal ut, har jeg ingen outfits som egentlig passer.. Derfor glodde jeg litt på klær online... Er så mye fint og lekkert, og kult! 
Min type stil er egentlig veldig blandet. Jeg kan kle meg fint, men aller mest trives jeg i en litt mer sporty stil. Eeelsker Adidas og Vans.. Forhåpentligvis så kan jeg ha en shoppingdag i nærmeste fremtid. Her ser dere noen av tingene jeg virkelig ønsker meg!
 
 
Fresh Made Bluser navy/grey/red/blue / adidas Originals Genser medium grey heather / Vans SK8 Høye joggesko light grey/brown / adidas Originals EXTABALL Høye joggesko running white/black / Daniel Wellington CLASSY ST. MAWES Klokke braun/rosé
 
 
I morgen skal jeg på trenings-date med en kollega av meg. Da blir det ukens 5 treningsøkt!! Det er en eviiighet siden jeg trente 5 ganger i uken altså. Men det skal bli gøy. Dessuten kommer ikke jeg til å rekke å trene før kanskje onsdag etter jobb, hvis ikke blir det ikke før på torsdag! Huff... Eller så må jeg få inn en hjemmeøkt før jeg drar på jobb evt. Jeg får se hva jeg gjør.. 
 
Etter treningen skal min lille familie og jeg ut på Geocaching. Det blir så gøy å se ungenes reaksjon på hva enn vi ender opp med å finne :) 
Nå tar jeg kvelden folkens Det har vært en så altfor lang dag.. 
 
Har dere prøvd Geocaching før?
nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no