hits

FRIDAY!!!!

 • 31.03.2017 kl. 12:58

HAPPY FRIYAY!!! :D

I dag er det 2 uker siden jeg startet bloggen, føles mer som forrige uke. Det har vært kjempegøy og jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle være fullt så dedikert som jeg har vært. Det er jo fremdeles tidlig å si hvordan jeg vil tenke fremover, men hittil liker jeg å ha noe ekstra å bedrive tiden min med. 

Jeg har allerede fått vært på trening igjen i dag. Trente bare armene i dag og jeg skal snart på jobb, hvilket betyr at armene får kjørt seg helt frem til vi stenger kl 23:00 i kveld. Kjenner allerede nå mens jeg skriver at jeg så lett kunne sovnet! Jeg er stuptrøtt i dag *gjeeeeeesp*... 

Ettersom jeg hadde en del rester av "kjøttet" etter gårsdagens middag, tenkte jeg at jeg kunne lage meg pasta til lunsj og middag på jobb i kveld. Slang sammen ekstra med grønnkål oppi, for å få litt mer smak, men også for å få i meg alle de forskjellige vitaminene, mineralene og kostfiberen den inneholder - bla vitamin K, A, E, C, B6. Grønnkål er en super grønnsak som er blitt mer og mer populær den siste tiden. Mekket meg også en proteinshake, nå er jeg STAPPMETT og orker knapt bevege meg haha...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får slenge på trynet og forberede meg til jobben om 1 time. Håper dere alle får en superfin helg, jeg derimot har jobbhelg :p Jeg får heller se frem til neste helg :) Da skjer det jo litt også, som jeg gleder meg veldig til!

God helg  

FYLT SØTPOTET

 • 30.03.2017 kl. 22:24

God kveld 

Da kommer oppskriften på min deilige, vegetariske middagsrett. Underveis oppdaget jeg at jeg hadde mais i skuffen, derfor er ikke det avbildet. Oppskriften rekker til 2 personer:

 • 2 medium søtpoteter
 • 1/2 rødløk, finhakket
 • 1 liten paprika, finhakket
 • 1 tomat, finhakket
 • 1 håndfull grønnkål
 • 1 håndfull mais
 • 2 ss cottage cheese (valgfritt)
 • 1/2 pakke med Meatish (eller kyllingkjøttdeig, karbonadedeig)
 • 1/2 pose med tacokrydder
 • 1 ss Berits flytende rapskokos, til steking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 1. Forvarm ovnen til 180°C
 2. Sett potetene inn i ovnen og la det stekes i 1-1.30 timer eller til den er myk.
 3. Mot slutten av potetens steketid, surrer du hvitløken og rødløken til de blir myke.
 4. Smelt rapskokosen, stek "kjøttet" og tilsett krydderet.
 5. Tilsett tomaten, paprikaen og grønnkålen og stek i ca 5 minutter.
 6. Når potetene er ferdige, kuttes de på langs og ikke hele veien gjennom.
 7. Fyll potetene med innholdet fra stekepannen og topp det hele med 1 ss cottage cheese - om ønskelig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dette faller i smak hos dere. Jeg elsker søtpoteter - alltid gjort, så for meg er dette skikkelig digg å spise, og med god samvittighet! Proppet med proteiner, sunne karbohydrater og lite fett. Dette metter kjempelenge og holder deg gående hele kvelden. Jeg orket rett og slett ikke desserten som jeg hadde planlagt å kose meg med en gang haha... 

Rop ut om det skulle være noen spørsmål! Dette er en rett som så og si lager seg selv, og det elsker jeg! Mer tid til andre ting..

 

 

God natt fininger
 

ASS THURSDAY

 • 30.03.2017 kl. 09:26

Good mrning

Det er så koselig å våkne til flere følgere her på bloggen! Så takk for at dere har lyst til å følge meg videre - morsom og god start på dagen altså. Det jeg lurer litt på er om dere har noen ønsker til div innlegg? Spørsmålsrunde, eller fakta, tips etc.. Bare kom med det, så skal jeg få laget et innlegg på det. 

Jeg har fått spist deilig frokost og er god og mett - nå venter ukens 3 treningsøkt! I dag blir det å trene , ass, ass og ass! 

Jeg skal legge ut oppskrift på dagens middag senere - bakt søtpotet! NAM... Nå får jeg løpe og levere Vanessa og komme meg på treningen.. Vi blogges senere fininger <3

 

BABYBOOM MONDAY

 • 29.03.2017 kl. 12:42

Gooood morgen! 

Hvor er solen blitt av? Jeg som var kommet så godt inn i vårstemningen. Brr.. Nei fysj.. Jeg vil ha lange, varme dager hvor jeg kan kose meg mest mulig ute, både alene, med barna og vennene mine♥ Kose seg med en pils eller et glass vin på brygga.. En tur på stranda.. Aah.. De deilige sommerdagene.. Jeg har bestemt meg for at i år, så skal jeg ha på badetøy og bade med barna uansett størrelsen min. På dette tidspunktet, kjenner jeg at jeg må gi litt mer f**n i hva andre mener og syns om mitt utseende. Hvem er de anyways? Ja, de er mennesker de også, men de er søren meg ikke perfekte de heller! Ingen er det.. Verden er ikke perfekt, livet er ikke perfekt, menneskene er ikke perfekt.. Så hvem er du til å dømme i det hele tatt? Da fikk jeg luftet tankene bittelitt..

I skrivende stund skravler jeg på tlf med en av mine nærmeste venninner - Rose, mens jeg samtidig skriver et innlegg OG spiser frokost. Multitasking på høyt nivå. Snart blir det ut døren og på trening. Tror jeg tar turen innom senteret først for å se etter noen ideer til Elias sin bursdag. Han fyller nemlig 8 år i april, og det er ikke så fryktelig lenge til. Mye å gjøre på liten tid, så da må jeg bruke fridagene godt til planleggingen. 

Anyways.. Dagen min hos Rachel dere.. Jeg dro jo først og fremst på trening og tok en kondisjonsøkt på ellipsemaskinen. Deretter tok jeg toget og stakk innom Meny for å kjøpe meg litt mat, siden jeg ikke hadde fått i meg no lunsj.. Selvfølgelig oser det med duften av nybakte kanelboller med en gang man kommer inn. Det er lett å la seg friste, med mindre man er sterk og konsekvent. Jeg gikk forbi og endte heller opp der jeg ville. Kjøpte meg en smoothie, salat og noen få dadler. Fornøyd med det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk sååå lyst til å kjøpe med noen tulipaner, men denne mutter´n her er blakk.. haha.. Dagen bestod av mye kos og stell med barna♥ Jeg hadde jo ikke sett William & Samuel siden de var 3 uker gamle (mener jeg), nå er de 4 måneder gamle og er mye mer "aktive" så klart. Er så gøy å se utviklingen, noe jeg har gjort gjennom instagram så klart, men det er annerledes å se det fysisk i virkeligheten også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter litt skravling og kos, ble det tid for å hente Leo fra barnehagen. Så da ble det en liten tur i sola med tvillingvogna. Samuel sov kjempegodt gjennom turen, men William våknet kjapt igjen etter kanskje 10 minutter ut i turen. Vel hjemme igjen, var det tid for mat igjen på de små - hvilket betyr enda mer kos for meg. Mine er blitt så store og klarer seg mer eller mindre selv. Jeg savner virkelig babytiden, så det er litt godt at jeg kan få kose meg med de så mye jeg vil når jeg først er med Rachel♥ Leo skulle jo ha sin tid også med mammaen sin, så det er litt deilig for meg også å kunne "ta litt over" når jeg er der haha.. Så kan Rachel få pusle litt med "lille-store" sønnen sin :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtterhvert ble det jo tid for å dra hjem, det ble sent og barna måtte jo få lagt seg. Men det var ikke bare, bare å få barna ut derfra. De ville så gjerne bli og leke lenger, mens Vanessa gjerne ville overnatte i 4 dager haha.. Det var absolutt en koselig dag - en dag jeg trengte også. Er godt for mammasjelen min å komme meg litt vekk fra min vanlige hverdag. Ikke at det er noe gærent med rutinelivet mitt, jeg elsker livet mitt sånn sett. Likevel, så trenger alle å komme seg litt vekk og kose seg med andre ting. Jeg synes at mammalivet skal kunne kombineres med andre ting også. Livet stopper ikke opp selv om man er blitt mor tross alt. 

Nå får jeg løpe ut og få startet dagen skikkelig, før sønnen min kommer seg hjem etter skolen. 

Vi blogges!
 

Nighty night

 • 28.03.2017 kl. 22:13

Good kveld,

Ville bare stikke innom og si heeeeii!!

Nå ligger jeg rett ut-trøtt og sliten-ventende på at maten skal bli ferdig!Jeg har vært på jobb i dag og i tillegg jobbet jeg 2 og en halv time ekstra... Det ble en innmari lang vakt for å si det sånn. Også har jeg omtrent ikke spist denne dagen.. I know: NOT GOOD AT ALL!!

I morgen blir det trening igjen; det gleeeeder jeg meg til!! Tenker jeg skal trene litt kondisjon + armer og bein :))

Legger ut et lite innlegg i morgen om besøket mitt hos Rachel<3 Det var såå koselig å være på besøk der igjen! Jeg fikk lekt meg med Olympus'n min og tok noen kjempesøte bilder av barna deres. De er så herlige<3 Jeg tar av meg hatten for henne, bøyer meg i støvet over alt Rachel gjør for barna og med barna. Hun vier virkelig alt for dem<3 Jeg føler virkelig ikke jeg har noe å "klage" over i forhold til hvor sliten hun kan være! Det er tross alt 4 barn; 2 tvillinger som krever sitt samtidig.. Det er virkelig ikke en dans på roser med barn, men det er så verdt det! Du får så mye mer ut av livet ditt når du har barn synes jeg<3 Det blir en mening med livet.

Men folkens.. Dere får kose dere videre, sove godt når den tid kommer og husk at dere er amazing, alle og enhver <3 ;)

NATTA

SUNNYDAY

 • 26.03.2017 kl. 22:47

God søndagskveld! 

Da var denne dagen så og si over.. Det er bare helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg blir like overrasket hver eneste dag haha.. Dagen startet med at solen skinte inn på soverommet og varmet meg godt i ansiktet. Klokken var 9:45, og Vanessa hadde akkurat våknet. Vanligvis er hun jo våken i 7 tiden, så det var godt å få noen ekstra timer på øynene. Selv om det ble ganske sent i går uansett da, pga 70års-laget til bestefar.

Det var så koselig å bare slappe av og nyte selskapet til familien<3 Å sitte i sofaen og høre flere samtaler rundt sofabordet og rundt middagsbordet, barna løpende rundt i huset og leke monster med onkelen sin - hele huset var fylt med glede. I går kjente jeg en ro i kroppen da jeg satt der, en ro jeg ikke har kjent på en god stund. 


 

Anyways, jeg stod opp og begynte med en gang med å rydde litt rundt i rommet, kottet/vaskerommet, gangen og badet. Skiftet på sengen og koste meg. Det er så rart det der. Nå koser jeg meg med rydding og vasking, men da jeg var liten og ble vekket av lyden på støvsugeren - gruet jeg meg til å stå opp! Nok et bevis på at jeg er godt voksen.. Føler meg fremdeles ung i hodet, men er tross alt 30 neste år! 


 

Fikk med meg litt rester fra middagen i går! Nam nam.. Er så greit å slippe å lage mat selv noen ganger. Så da slang jeg sammen en kjapp salat for å ha ved siden av. Nå kjenner jeg at jeg lett kunne ha sovnet, men det blir vel litt Netflix titting før jeg tar kvelden. I morgen skal jeg besøke en kjempegod venninne av meg - Rachel♥ Hun er mor til 4; 1 jente, 1 gutt og 2 tvillinggutter som er 4 mnd gamle blitt. Skal bli så kos å se henne og alle de herlige barna hennes igjen :) 


Hvordan har deres søndag vært?
 

 

ON MY WAY

 • 25.03.2017 kl. 14:09

Heisann fra bilen!

Jeg ville bare innom en kjapp tur for å gi en liten lyd fra meg.

Akkurat nå er jeg og min lille familie på vei for å feire 70-årsdagen til min bestefar<3 Det skal bli koselig å se nesten hele familien igjen og spise deilig, hjemmelaget lasagne!

Nå har jeg hatt bloggen 1 uke allerede, synes tiden har gått så utrolig fort! Jeg håper alle sammen gjør noe fantastisk ut av helgen sin og koser seg en masse i den deilige solen!

Vi blogges

PINK SUNSET LOOK

 • 24.03.2017 kl. 12:13

Heisann fininger♥

I går fikk jeg leke meg litt med farger. Jeg ble plutselig ringt opp av min far som sa at vi var blitt invitert til et vennepar av familien på middag. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta bilder og lage et innlegg av look´n jeg gikk for i går. Jeg måtte teste ut de nye produktene jeg hadde fått i forgårs tross alt. Det ble litt andre farger enn det jeg er vant til å bruke på meg selv. Jeg går vanligvis for bruntoner - jeg eeelsker bruntoner!! I tillegg tok jeg i bruk Olympus´n min, og jeg digger kvaliteten, og lyset på bildene!! 

Under ser dere produktene jeg tok i bruk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Urban Decay - Naked 3 palette   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne er absolutt en av mine favoritter innen sminke. Den anbefaler jeg virkelig til de av dere som ikke har den; få kjøpt den! Den gjør at kontrastene i dine øyeskygger popper mye mer frem og skyggen sitter på hele dagen, og ser like bra ut dagen derpå om du skulle sovne med sminken på. Det har skjedd meg et par ganger, for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst ville jeg dere skulle få se meg au-natural, før all sminken kom på ansiktet. Til å begynne med smurte jeg litt av øyeskygge primeren på begge øyelokkene. Under øynene bruker jeg alltid Studio Finish Concealer fra MAC (bilde 2). Den dekker til mine mørke ringer under øynene, så den er jeg absolutt avhengig av når jeg skal sminke meg! Til det bruker jeg kosten fra MAC nr 286. Den er kjempe god å jobbe med og blender det fint inn i huden.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først begynte jeg med BUZZ fra Naked 3 paletten og deretter tok jeg litt LIMIT fra samme palett over den igjen. Deretter tok jeg den «rødeste» fargen fra Smashit Cosmetics paletten og hadde det på den ytterste v-kanten min, og blendet deretter alt sammen med en ren blendekost. Den jeg bruker mest til å blende med er kosten fra MAC nr 217.                                      

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den siste fargen på øyelokket måtte jeg blande et par farger for å få den rette komboen. Du ser hvilke på bildet under. Jeg ville ha en Rose Gold farge sammen med de rød-rosa tonene.
 

Mens jeg holdt på med alt dette, var allerede familien kommet for å plukke oss opp for å dra. Så da måtte jeg full fart få på foundation, concealer, rouge, eyeliner og fikse brynene. Så dessverre fikk jeg ikke step by step bilder av dette. Men jeg tok noen finished look bilder før jeg måtte løpe ut døren med barna haha.. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er første gang jeg prøver å "dokumentere" sminkeprosessen min, så jeg beklager på forhånd om den ikke er helt optimal. Jeg håper på at jeg vil bli bedre på dette med tiden. Som nevnt tidligere, syns jeg det er kjempegøy med sminke og alt som har med det å gjøre. Jeg prøver for all del ikke å virke profesjonell eller noe slikt, men kommer bare med tips/inspo til dere. Jeg vet at jeg må øve mer på bryna mine!! Det var første gang i går at jeg prøvde meg med kost for å "tegne" og "forme". 

Nå har jeg vasket hele huset og vasket klær fra morgenen av. Min mor er på vei og kommer på besøk til i morgen. Så da tenker jeg at jeg får på meg treningstøyet og løper ut døren igjen, for å få unnagjort ukens 4 og siste økt. Denne helgen blir det bare kos og oppmerksomhet til barna♥ Kos dere videre i dag; det er FREDAG og det er straks HELG! 

Hva synes dere om makeup-look´n?

 

MY LITTLE FASHIONISTA

 • 23.03.2017 kl. 10:38

God morgen alle sammen!

Håper alle har fått seg en god natt, sovet godt, og våknet opp med ny energi til å gripe denne dagen til det fulle! Jeg ble som alltid, vekket av sønnen min. Han kommer alltid listende inn på soverommet og legger seg under dynen og klemmer meg, og ber meg om å stryke han på ryggen. Det er vår lille greie.. Han vil alltid jeg skal stryke han på ryggen når han har lagt seg for kvelden også♥

I dag er det fint vær dere, og jeg kjenner vårfølelsen kommer snikende innpå oss. Det gjør hvert fall Vanessa! "Mamma, i dag vil jeg ikke ha på ull, fordi i dag er det vår! Snøen er borte, mamma! Jeg vil ha på t-skjorte!" Så da ble det det da. Hun har varmere klær hun kan skifte til i barnehagen, så da kan hun få kose seg med det hun ville ha på seg frem til hun kjenner at "Oi, det er visst ikke såå varmt helt enda". Jeg er så stolt av min lille skapning♥ Så uskyldig, vakker, snill og god! Hun har vokst opp til å bli denne unge jenta på rekordfart! Til høsten blir hun skolebarn, men likevel føles det som det var i går hun tok sine første skritt! Min lille pingvin. Blir litt babysyk når jeg mimrer tilbake og tenker hvor koselig det var med baby i hus! Det blir nok noen år til det skjer igjen vil jeg tro haha.. 

 


Sko: Gave fra USA. Bukse: Name It. T-skjorte + caps: Lindex. Jakke: Cubus
Nå venter treningen på meg. Kjenner at jeg gleder meg til å komme meg tilbake igjen! I dag blir det vel rompe og armer som står på listen. Etter det må jeg en kjapp tur innom Expert for å se etter et minnekort til Olympus´n min, ellers får jeg jo ikke brukt den.  

Ønsker dere alle en strålende torsdag! <3 God klem til hver og en av dere <3

 

Hva står på agendaen deres for denne torsdagen?

 

BILDEDRYSS

 • 22.03.2017 kl. 20:58

Hei igjen <3 

Jeg kom jo på at jeg ikke fikk lagt ut innlegg fra dagen vår i Frognerparken på søndagen. Det var riktig så koselig, selvom det var litt kaldt og guffent.. Jeg gleder meg til det blir varmere i luften og solen skinner mer, så blir det enda hyggeligere å tilbringe dagen der. Jeg lovte barna mine at neste gang vi kommer dit, så skal vi ha en piknik og ha det gøy hele dagen! 


Å avslutte dagen på Burger King var ikke noe negativt. En gang i ny og ne er lov ;-) 

Hentemelding

 • 22.03.2017 kl. 19:35

ENDELIG!! 

Lykkefølelsen som kommer over meg når jeg ser det har tikket inn to meldinger om at mine pakker er kommet. Nå skal det bli bedre bilder på bloggen, forhåpentligvis, men også fine bilder av barna mine♥  Jeg har et gammelt speilrefleks kamera fra før, men den blir veldig sjeldent dratt frem og brukt lenger. Jeg brukte den mye mer da barna var babyer og tok noen søte og fine portrettbilder av dem. Nå går det mer i mobilbilder, for det er kjappere og enklere. Nå, derimot, har jeg et mindre kamera, men som likevel tar fine bilder. Jeg har siklet etter Olympus kameraet, siden jeg så nettenestea viste den frem på bloggen sin. I tillegg bestilte jeg meg litt sminke på fredagskvelden, mens det var stille og rolig på jobb. haha.. Snakk om sminkefreak.. Jeg elsker sminke, for å si det mildt! Jeg syns det er kjempegøy å prøve meg frem med forskjellige skygger og "looks", og prøver å lære en masse gjennom Youtube. 

Øyeskygge paletten er fra Smashit Cosmetics. Brow Bar to Go har jeg sett en sminkeguru sverge til på youtube, så da jeg fant den på coverbrands.no måtte jeg bare klikke den med meg hjem. I tillegg bestilte jeg meg øyebrynskost fra Anastasia Beverly Hills; Dual-ended firm Angled brush nr 12. I tillegg fulgte det med en liten vareprøve fra L´oreal sin nye Pure Clay kolleksjon. Den gleder jeg meg til å prøve ut, så kan jeg lage et lite innlegg om hva jeg syntes om den :) 


Seee på de fine fargene da!! Kjenner jeg blir litt gal her jeg sitter hahah.. Vi får se om jeg tørr hoppe ut i "sminke-videoer" da. Ville det vært av interesse eller? Let me know hvertfall da ;-) 

Nå har jeg fri frem til tirsdag neste uke, som vil si trening både i morgen og på fredag! Da har jeg fått trent 4 dager denne uken, og vil si meg veldig fornøyd med det. Helgen skal jeg kose meg med mine yndlingsmennesker♥ På søndag tenkte jeg at vi skulle gå geocatching, det gleder jenta mi seg veldig til! Nesten som skattejakt, bortsett fra at man ikke får tatt med seg noen skatt hjem.. 

 

Hvilke planer har dere denne uken/helgen?


 

Grøt 2 go!

 • 22.03.2017 kl. 13:19

Heisann!

Jeg ville bare poppe innom med et lite tips, til de av dere som ikke har sett nyheten i butikkene. Eller om dere har sett de, men vært skeptiske til å prøve noe nytt..

Nå har jeg testet ut Berit Nordstrand sine havregrøt. De kommer i smakene med eple & kanel, og mango. Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket over både konsistens og smak. Du trenger ikke å tilsette noe som helst annet, med mindre du vil ha ekstra frukt eller bær til. De er begge søte nok, og er kun søtet med frukt!

Min absolutte favoritt var grøten med mango i. De skal jeg definitivt kjøpe igjen😊 Når jeg har tidlig vakter, er det greit å ha noen liggende for å ta med til lunsj. Er ikke bestandig jeg husker å lage matpakke for å ta med. Dette er et veldig sunt alternativ når du er på farten og kjenner du er sulten.

Ha en fortsatt fin dag, så må jeg løpe tilbake på jobben. Vi blogges senere <3

Happy

 • 21.03.2017 kl. 21:31

Hei og hopp fininger!

Nå ligger jeg rett ut i min utrolig digge seng og kjenner på en deilig mestringsfølelse. Jeg har vært på jobb i dag og dro rett derfra på trening. Vanligvis har jeg alltid unnskyldt meg med at jeg er så sliten etter jobb eller det er middagstid, så jeg rekker ikke å trene, eller at jeg rett og slett er for trøtt! Jeg liker aller best å trene på morgenen, da det er mindre folk der og man får det unnagjort for så å kunne bruke resten av dagen produktivt. Men i dag tok jeg meg i å faktisk telle ned timene på jobb, fordi jeg gledet meg til å komme meg tilbake igjen på Spenst. 

 

Det viser meg at jeg kommer meg litt tilbake til der jeg pleide å være tidligere. Jeg vil jo være den beste versjonen av meg selv tross alt. Jeg har så mange drømmer, ønsker og mål. Jeg må bare ta et steg av gangen for å nå de. En av de største drømmene er å faktisk kjenne at klær i medium eller small (i grunn veldig uoppnåelig med den str) passer meg. At jeg ikke trenger å lete helt bakerst på knaggene etter de aller største størrelsene, og at selv ikke de alltid passer en gang. Å kunne dra på shopping med Martine og kunne sprade rundt og vise frem hvordan klærne sitter. Ikke prøve å skjule meg, pga en valk her og der, eller at magen min synes. Jeg tror jeg vil oppnå den drømmen en vakker dag, og for en lykkedag det vil bli! Jeg gleder meg enormt allerede! Den dagen kan ikke komme fort nok for meg!!!

Jeg begynte, som jeg alltid gjør, oppvarming i 15 min på ellipsemaskinen. Deretter tok jeg sit-ups, rygghev, skulderpress, benpress, squats og trente armer også. Avsluttet med 10 min på ellipsemaskinen. Alt dette tok meg 1 time i dag, og det føltes så godt etterpå♥ 

I morgen blir det treningsfri, siden jeg ikke har barnepass. Tror kroppen vil trenge det uansett, men jeg skal tilbake igjen på torsdag! Hva som står på planen da, får jeg kjenne litt på når den dagen kommer. Jeg legger meg i kveld med kjempegod samvittighet og en smule stoltere av meg selv :) 

Hvor mange ganger pleier dere å være i aktivitet ila uken?


 

Dyrebar tid

 • 21.03.2017 kl. 08:01

God morgen godtfolk☀

Jeg våkner i dag med et smil om munnen, selvom jeg kjenner jeg lett kunne ha sovet i noen timer til!😴

I skrivende stund sitter jeg og spiser frokost med min datter, og nyter de få minuttene vi har sammen på morgenen.💗 Tiden løper fra oss, men vi gjør det beste vi kan med det.

Jeg skal straks få på meg sminken, før jeg løper ut døren hånd-i-hånd med prinsessen min. Hun skal til barnehagen og jeg skal på jobb. Jeg har pakket treningsbag'n min klar, og tar den med meg, for jeg drar direkte på treningen etter jobb tenkte jeg. Jeg prøver å se på det som å sette opp en avtale med sjefen, og jeg kan ikke avlyse det🙌

Håper alle får en fin dag, og gjør det beste ut av sin dag!

Klem fra meg<3

Frokostvafler

 • 20.03.2017 kl. 09:37

I går var det vaffel-søndag i huset! Barna elsker det og gleder seg alltid til søndagsmorgenen kommer. Jeg mekket mine egne sukkerfrie og sunne frokostvafler, mens ungene fikk de "vanlige" vaflene. 

Oppskrift:

 • 2 egg
 • 40 gram havremel
 • 40 gram mandelmel
 • 5 gram hvetemel
 • 1/2 ts bakepulver
 • 1 ts kanel
 • 30 gram sukrin gold
 • en skvett melk

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen til en røre og la svelle i 5 minutter. Det kan være at røren sveller veldig etter et par minutter pga mandelmelet, da kan dere justere røren med litt mer melk. Stekes i litt smør. Røren skal gi 4 vafler.


Nytes med litt rømme og sukkerfritt syltetøy, mmmm

Min mandag kommer til å bestå av en god del rengjøring. Ettersom vi har vært syke på rundgang og det har vært mye jobb i tillegg, har jeg rett og slett ikke hatt ork eller tid til å opprettholde ryddigheten i hjemmet.. MEN, nå skal jeg sette på god musikk på full guffe og rett og slett kose meg med rengjøring! Er så deilig når alt er ferdig etterpå og det lukter rent og godt! Så skal jeg på trening om noen timer også og få en god start på kommende uken - det gleder jeg meg til.  

 

Hvordan starter dere uken deres?

 

 

About last night

 • 19.03.2017 kl. 13:54

Mornings,

Jeg er litt lettere redusert i dag etter en lang dag på jobb i går og en jentekveld på byen i Oslo. Det var kjempekoselig og deilig å komme seg litt vekk fra hverdagen og kun tenke på å ha det gøy! 

Vi spiste middag på Egon først og dro videre til Heidis etterpå. Der var det en god blanding av veldig gammel musikk og 90-talls musikk. Var ikke helt min cup of tea, men det blir hva man gjør det til tenker jeg. Etter noen øl innabords og et par klengete og sleskete mannfolk, kjente jeg at jeg egentlig var veldig klar for å komme meg hjem.

Før jeg skulle dra fikk jeg en snap av en kompis som også var ute med sin forlovede, og de var rett rundt hjørnet, så da rakk jeg å få hilst på dem før jeg ble hentet av min snille lillebror som kjørte meg hjem!  Jeg sovnet vel ikke før rundt 5:30 og barna stod opp i 7:30 tiden, så jeg er temmelig trøtt, men solen skinner og det gjør godt på humøret. 

Nå skal vi straks ut døren igjen og tilbake til Oslo. Barna og jeg skal til Frognerparken og møte bestevennen min Martine og hennes sønn Arian. Kanskje det blir en is eller to i solen også?! Det tror jeg jammen meg at jeg skal unne meg med mine søtnoser <3 Kose dere i dag, så blogges vi igjen senere.

xoxo Jeanette

  

 

 

Overnight proats

 • 18.03.2017 kl. 08:38

God morgen fininger!

Litt dårlig tid i dag, siden jeg begynner tidlig nok på jobb - hvilket betyr at jeg laget frokosten min allerede i går kveld. Den lager så og si seg selv over natten. De fleste har nok hørt om kjøleskapsgrøt innen nå? Uansett er det ingen HOKUS POKUS!! 

Oppskrift:

 • 80 gram havregryn
 • ca 1 dl melk - jeg foretrekker skummet
 • 1 ss chiafrø
 • 1 scoop proteinpulver - i dag valgte jeg denne her fra Proteinfrabrikken (annonselenke)
 • 1 beger med Double 0% vaniljeyoghurt
 • 1 håndfull frosne bær

 

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen oppi et syltetøyglass/matboks o.l Hva enn du har tilgjengelig. Deretter settes det inn i kjøleskapet over natten. Bærene strør jeg over litt før jeg skal spise det, slik at det kan tine litt. Anbefaler å spise det med en gang, da det smaker best kaldt og ikke romtemperert - men så var det det med smak og behag da så klart! 

 


 

Nå skal jeg bare få på meg ansiktet før det bærer av gårde til jobb.. I kveld skal jeg ut og spise i Oslo med en venninne og hennes venninner igjen. Det blir koselig å møte nye folk og få kost meg litt, det har jeg ikke gjort på lenge. Jeg lever sånn et rutineliv; det blir litt vanskelig å bryte det mønsteret, men litt fritid må jeg kunne unne meg. Jeg er tross alt Jeanette også og ikke bare mamma. Selv om, sant skal sies, det er den beste tittelen og navnet jeg har fått

xoxo Jeanette

GREEN PROTEINFLUFF

 • 17.03.2017 kl. 12:34

Heya! Nå er jeg straks klar for å løpe ut døren og komme meg på stengevakten min. Først ville jeg jo dele denne enkle og supersunne oppskriften med dere! Frukten/bærene kan lett byttes ut med annet innhold for de som vil det, men i dag ville jeg ha en mettende lunsj og en som ikke var fullt så søt. 

 

 • ca 1 dl melk - jeg foretrekker skummet
 • 1 1/2 scoop med proteinpulver - jeg bruker denne her fra FitnessGuru (annonselenke)
 • 1 håndfull grønn smoothie blanding (Rema 1000)
 • 2 ss Double 0% Gresk Yoghurt, Kokos
 • chiafrø
 • havregryn

 

Fremgangsmåte:

Alt slenges sammen i en blender - jo lenger du lar det blende, jo mer fluffy og mykt blir det. Hell det over i en skål og strø over litt chiafrø, havregryn og noen frosne bær... & VOILA! 1 stk mettende og sunn lunsj som holder meg gående en god stund. 

 Bon Apetitt

xoxo Jeanette
 

FØRSTE BLOGGPOST

 • 17.03.2017 kl. 11:24

Da har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge da dere. Jeg er generelt ganske dårlig på å opprettholde slike ting, men vi får se hvordan det går! Jeg heter Jeanette, 28 år, mor til 2 fantastiske barn og vi bor i Jessheim. Jeg tenker at jeg kan komme tilbake til det å fortelle mer om meg selv senere.. 

Dagen i dag startet kl 07:00 (som de fleste morgener) hvor jeg gjorde klar ungene for deres hverdag. Barna fikk en sunn og god frokost før de måtte av gårde hvert til sitt. I dag skulle sønnen min fremføre litt om solen på ukesslutt med hele 2.trinnet. Dette er første gang han faktisk er med på en slik "begivenhet" og tørr å være med. For meg som mor er dette helt fantastisk å være vitne til! Jeg kunne virkelig ikke vært mer stolt av han og det kunne jeg se at han også var av seg selv. Etter dette bestemte jeg meg for at jeg like godt kunne gå meg en tur, for jeg rekker ikke å trene i dag. Jeg skal se om jeg rekker å legge ut en enkel oppskrift på lunchen min før jeg må løpe på jobb! 

Håper alle sammen får en strålende dag og en flott start på helgen! Nyt solen ;-)

xoxo Jeanette

Min førstefødte stolthet & meg

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no