hits

BABYBOOM MONDAY

  • 29.03.2017 kl. 12:42

Gooood morgen! 

Hvor er solen blitt av? Jeg som var kommet så godt inn i vårstemningen. Brr.. Nei fysj.. Jeg vil ha lange, varme dager hvor jeg kan kose meg mest mulig ute, både alene, med barna og vennene mine♥ Kose seg med en pils eller et glass vin på brygga.. En tur på stranda.. Aah.. De deilige sommerdagene.. Jeg har bestemt meg for at i år, så skal jeg ha på badetøy og bade med barna uansett størrelsen min. På dette tidspunktet, kjenner jeg at jeg må gi litt mer f**n i hva andre mener og syns om mitt utseende. Hvem er de anyways? Ja, de er mennesker de også, men de er søren meg ikke perfekte de heller! Ingen er det.. Verden er ikke perfekt, livet er ikke perfekt, menneskene er ikke perfekt.. Så hvem er du til å dømme i det hele tatt? Da fikk jeg luftet tankene bittelitt..

I skrivende stund skravler jeg på tlf med en av mine nærmeste venninner - Rose, mens jeg samtidig skriver et innlegg OG spiser frokost. Multitasking på høyt nivå. Snart blir det ut døren og på trening. Tror jeg tar turen innom senteret først for å se etter noen ideer til Elias sin bursdag. Han fyller nemlig 8 år i april, og det er ikke så fryktelig lenge til. Mye å gjøre på liten tid, så da må jeg bruke fridagene godt til planleggingen. 

Anyways.. Dagen min hos Rachel dere.. Jeg dro jo først og fremst på trening og tok en kondisjonsøkt på ellipsemaskinen. Deretter tok jeg toget og stakk innom Meny for å kjøpe meg litt mat, siden jeg ikke hadde fått i meg no lunsj.. Selvfølgelig oser det med duften av nybakte kanelboller med en gang man kommer inn. Det er lett å la seg friste, med mindre man er sterk og konsekvent. Jeg gikk forbi og endte heller opp der jeg ville. Kjøpte meg en smoothie, salat og noen få dadler. Fornøyd med det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk sååå lyst til å kjøpe med noen tulipaner, men denne mutter´n her er blakk.. haha.. Dagen bestod av mye kos og stell med barna♥ Jeg hadde jo ikke sett William & Samuel siden de var 3 uker gamle (mener jeg), nå er de 4 måneder gamle og er mye mer "aktive" så klart. Er så gøy å se utviklingen, noe jeg har gjort gjennom instagram så klart, men det er annerledes å se det fysisk i virkeligheten også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter litt skravling og kos, ble det tid for å hente Leo fra barnehagen. Så da ble det en liten tur i sola med tvillingvogna. Samuel sov kjempegodt gjennom turen, men William våknet kjapt igjen etter kanskje 10 minutter ut i turen. Vel hjemme igjen, var det tid for mat igjen på de små - hvilket betyr enda mer kos for meg. Mine er blitt så store og klarer seg mer eller mindre selv. Jeg savner virkelig babytiden, så det er litt godt at jeg kan få kose meg med de så mye jeg vil når jeg først er med Rachel♥ Leo skulle jo ha sin tid også med mammaen sin, så det er litt deilig for meg også å kunne "ta litt over" når jeg er der haha.. Så kan Rachel få pusle litt med "lille-store" sønnen sin :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtterhvert ble det jo tid for å dra hjem, det ble sent og barna måtte jo få lagt seg. Men det var ikke bare, bare å få barna ut derfra. De ville så gjerne bli og leke lenger, mens Vanessa gjerne ville overnatte i 4 dager haha.. Det var absolutt en koselig dag - en dag jeg trengte også. Er godt for mammasjelen min å komme meg litt vekk fra min vanlige hverdag. Ikke at det er noe gærent med rutinelivet mitt, jeg elsker livet mitt sånn sett. Likevel, så trenger alle å komme seg litt vekk og kose seg med andre ting. Jeg synes at mammalivet skal kunne kombineres med andre ting også. Livet stopper ikke opp selv om man er blitt mor tross alt. 

Nå får jeg løpe ut og få startet dagen skikkelig, før sønnen min kommer seg hjem etter skolen. 

Vi blogges!
 

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no