hits

SYKDOM I HUS

  • 30.11.2017 kl. 17:48

Heya alle! 

Ville bare gi en liten lyd i fra meg, da jeg ikke rekker å lage et skikkelig innlegg.

Sønnen min fikk nemlig omgangssyken i natt og ligger nå rett ut på mammas fang ♥ 

Det er så mye som er ute og går nå av forskjellige viruser og basselusker. Så jeg prøver å gjøre det jeg kan med å vaske over og klore doen og håndtak.. Vi tar våre forhåndsregler, slik at ikke flere i huset blir smittet av noe. Synes så synd på min lille, store engel!! Jeg vil bare se han smile igjen og se han kose seg som han alltid gjør. :-) 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I morgen skal jeg jo til Oslo og overnatte hos Martine, men vi får nå se om jeg har vært flink nok til å ikke bli syk. Krysser fingrene for det, for vi har sett så frem til denne helgen. Lørdag skal vi nemlig ha jentenes julebord. I morgen skal jeg hjelpe til med å pynte og handle inn, og mest sannsynlig bake noe. Dere får be om at alt går i boks ;p 

Nå er vi kommet i så julestemning altså!! Martine vil at vi skal finne henne et juletre i morgen også, så da blir det nok godt med julestemning til julebordet. Det blir så kos å være med alle jentene mine, bare oss. Vi kan fokusere på å være oss selv og snakke om alt og ingenting. Det blir gøy!! ♥

 

(illustrert bilde)

 

Hva skal dere gjøre for noe da? Noen av dere som har planer for helgen? Er det flere som begynner tidlig med julepynting? :-)

UKEN SOM GIKK

  • 26.11.2017 kl. 13:17

AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg under dynen på sofaen hos min mor. Min lillesøster sitter og koser med håret  mitt. Mamma skal lage French Toast til frokost til oss alle. Har dere smakt det?? Det er sååå godt!! Vanessa står ved hennes side og følger nøye med på hva og hvordan hun gjør det. Hun er overbevist om at hun skal få vafler. Gutta ligger på madrassen og glor på youtube og netflix. 

 

 

 

UKENS OPPTUR

Feiringen av Vanessa i går må nok være oppturen for denne uken. Jeg koste meg så mye med alle sammen samlet. Også var det så innmari hyggelig å høre ungene kose seg så mye som de gjorde. De fikk virkelig utnyttet tiden sammen på et døgn! Ellers så er jeg også veldig fornøyd med at jeg har fått til et innlegg om dagen her på bloggen og at bloggen har endelig fått et nytt design!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

UKENS NEDTUR

Denne uken synes jeg var virkelig tøff på jobb. Det har ikke vært en god uke der, og det gjorde at ukedagene gikk rett og slett drit sakte! Jeg håper at neste uke byr på bedre tider og at det går kjapt, så kan jeg få nyte helgen om en uke igjen. 

 

 

UKENS SANG

 

 

UKENS BILDE

 

 

Dette fikk jeg tilsendt tidligere i uken ♥ Min mor som 19-åring! Det er så koselig med slike bilder. Mamma fikk meg da hun var 17 år - aaahh *sukk* Hun er så pen hun ♥ Får ikke sagt det nok hvor mye hun betyr for meg! My piece of heart on the outside ♥

 

UKENS TANKE

Denne uken har jeg tenkt mye på julen og den kommende tiden. Jeg snakket nettopp i går med mamma om det også, og hun har så lyst til å julehandle og kose oss langs Oslos gater. Vi har en hel dag planlagt sammen allerede. Desember har jeg på følelsen kommer til å være superfin! Og jeg kan ikke vente til det kommer. 

 

(bildet lånt av wedgewood.com)

 

UKENS CRAVINGS

Ååh, hele uken har jeg hatt sååå lyst på hamburger, og i går fikk jeg ENDELIG en cheeseburger hahaha.. Noe så enkelt, men såå digg!!! Ellers har jeg egentlig ikke hatt cravings. Som sagt så har denne uken gått tregt - mye jobb, lite søvn og ellers andre ting å gjøre konstant. 

 

LØRDAGS-BONANZA

  • 26.11.2017 kl. 01:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nå er lørdagen over og vi er et hakk nærmere ukestart igjen. Vi er nå hos min mor og har kost oss med brownies og muffins. Til middag hadde vi hjemmelaget lasagne og deilig salat ved siden av. *yndlingsmat* Nesten hele morssiden er på besøk her - JEG DIGGER DET!!! Det er så sjeldent at jeg får sett dem etter at jeg flyttet vekk. Jeg trives veldig godt der jeg bor så klart, men jeg er virkelig en familiejente. Du finner meg lykkeligst rundt familien min<3 

 

Min onkel er også her - det er så koselig! Han pleier vi å se minst ila året, og i kveld overnatter han her hos mamma med oss. Det er så mange gode minner jeg har med han! I tillegg så har han åpnet sin egen tattoo sjappe i Oslo! Det har vært hans store drøm siden han var liten. Onkel har tatovert to av mine tatoveringer, og skal tatovere flere! Jeg skal lage et eget innlegg om det en dag :-)

 

 

Vanessa har hatt det så hyggelig med å leke med storebror og tanten sin! Jeg har bare hørt skikkelig godlatter rundt om i huset i dag - det gleder mammahjertet! Hun har fått så mange fine klær i bursdagsgaver og noen nye, søte vintersko. I tillegg fikk hun forskjellige småting; unicorn ringer, hodebøyle, pins til klærne osv... Enhjørninger er VIRKELIG tingen for tiden. Er det hos dere også som har jenter? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette er en jente som la seg godt fornøyd med nye klesplagg i skapet sitt. Hun er sånn en jentejente <3 Spiller ingen rolle at hun bare får klær i gave, hun elsker myke pakker også! Det synes jeg er så bra, for det er ikke bare leker osv som er morsomt å få. Stolt av jenta mi jeg <3 

Mens alt av feiringen var vel overstått fikk jeg litt tid på Mac´n min. Jeg har endret på bloggdesignet mitt og er ganske så fornøyd med at jeg fikk det gjort! Det er godt med forandringer. Hva synes dere om endringen? 

 

I morgen er det siste dagen i helgen og atter en gang har den flydd forbi, uten at jeg føler jeg har fått opplevd den noe særlig. Ja, det har skjedd noe hele tiden, men det er når man ikke får tid til å sette seg ned og virkelig kjenne på den følelsen av helg, at den da på et blunk er over! Det liker jeg ikke. Jeg trenger en helg hvor det ikke skjer noen ting haha.. Men det er nok en goood stund til asså.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se på min kjekkas av en bror daaa.. I love him to pieces!!  Og verdens beste mammaen min ♥ Jeg hadde vært så fortapt uten henne. Hun og jeg har alltid hatt et godt forhold, selv om vi også har hatt våre problemer i ny og ne, så går det veldig fort over. Mamma er en av mine bestevenner!! Jeg elsker henne av hele mitt hjerte. <3 

Dette har virkelig vært en koselig dag. Jeg er så takknemlig for det jeg har i livet og for de menneskene jeg har. Ta vare på øyeblikkene, en vet aldri når det er over. :( 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Søndag ettermiddag er det duket for tvilling-feiring - det skal bli så kos! Jeg kan ikke tro at de har blitt 1 år gamle allerede, hvor i alle dager har tiden blitt av? Den begynner å løpe løpsk... Ser frem til å se jentene mine også; Rachel & Martine ♥ Det blir nok som skjer i morgen også da. I tillegg etter bdagsfeiringen, skal jeg ha et ikke så lite photoshoot av Rachel og sin lille/store familie. Jeg elsker å være bak kameraet; trives bedre der enn foran haha..

Når jeg kommer hjem, så har jeg nok å drive med av klesvask og blogging i tillegg. Også må jeg forberede meg til mandag. Pheeew.. 5 nye arbeidsdager. Denne uken kommer nok ikke til å gå så fort som jeg kanskje håper =/ Vi må nok bare vente og se :) 

 

Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg hittil. Kos dere så mye videre, så snakkes vi i morgen. 

 

 

ZzZzzZzzz

JEG KUNNE MISTET HENNE

  • 05.04.2017 kl. 22:27

God onsdagskveld!

Jeg ligger nå rett ut og klarer så vidt å skrive etter dagens armøkt! Det var så vidt jeg orket å dra på treningen i dag, men min flinke kollega sa at hun skulle komme og hente meg etter jobb og dra meg med til Spenst. Er veldig deilig å ha noen som kan få deg i gang, selv når du helst føler for å dra hjem og kravle opp i sengen. 

Anyways, dere... Over til noe mer seriøst...!

Da jeg var ferdig på jobb i dag, fikk jeg nyheten om at min datter - verdens fineste Vanessa min, ble nesten påkjørt i dag av en lastebil. Hun var på tur med barnehagen og hadde visst løpt ut i veien. Takk Gud, for at alt gikk bra og lastebilen klarte å stoppe! Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort med meg selv om jeg hadde mistet henne. En mors verste mareritt er å miste sine små, eller i det hele tatt barna sine!!

Det som er så rart er jo at Vanessa vet dette KJEMPE godt! Jeg har vært så på det å skvise det inn i det lille hodet hennes, at i trafikken må hun være forsiktig. Hun er liten, så kjøretøy ser ikke henne så godt. Hun SKAL holde hender, eller om hun absolutt skal gå alene, må hun gå ved siden av eller foran, slik at jeg har henne i sikte. Hun skal se seg til venstre, til høyre og til venstre igjen. Hun har IKKE lov til å løpe ut i veien, for da kan hun bli påkjørt. Alle disse tingene vet hun såå godt. Jeg kan ikke fatte og begripe hva som surret rundt i hodet på henne - nok til at hun tenkte "jeg løper ut i veien jeg". Men nå tenker ikke barn så veldig rasjonelt uansett da.. 

Tanken på at min hverdag kunne blitt snudd opp ned er så ufattelig skremmende. Barna mine er mitt alt!♥ De er det som gjør meg til meg. Min mening med livet. Tanken på å aldri høre hennes unike, søte stemme, se hennes fantastiske smil med det lille smilehullet, ikke høre henne si hver eneste dag hvor mye hun liker meg og at jeg er den beste mammaen som finnes, og hvor høyt hun elsker meg er uutholdelig!!

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har henne og sønnen min i livet, og er takknemlig over at de er friske og hele! At de får leve livet sitt til det fulle én dag til. At jeg får lov til å være mammaen deres én dag til♥ 

JEG ER RIK!!  

SUNDAY FUNDAY

  • 03.04.2017 kl. 23:26

God kveld alle sammen 

Nå har det vært stille her inne siden lørdagen, og det er kun fordi jeg har vært såpass opptatt. Hele dagen i går gikk til å heie på min lillesøster under hennes hockey-cup og til geocaching etter det. I dag har jeg jobbet til kl 18:00, så var det jo som vanlig "normale" ting å gjøre i heimen etter det. Tenkte at jeg skulle dele litt bilder og video fra søndagens geocaching (forklaring - Wikipedia) :) 


 Geocaching (geo: jorden, cache: gjemmested) en verdensomspennende spill/fritidsaktivitet som innebærer bruk av en satellittsignalmottaker (GPS-mottaker) i en høyteknologisk orienteringslek etter utlagte geocacher. Geocachere (deltagerne i spillet/sporten) som finner boksen logger sitt besøk i loggboken i geocachen. Det er gratis å delta, men ved å betale et mindre beløp får man ekstra fordeler og tilleggsmuligheter. Per februar 2013 er det registrert over 2 000 000 aktive geocacher og over 5 millioner geocachere.[1][2] Hver tredje lørdag i august er den internasjonale geocaching-dagen, den første var i 2011.[3]


 

Vi valgte å gå rundt Nordbytjernet i Jessheim; barna ble jo kjempeslitne til slutt. Vi gikk jo veldig langt faktisk, så jeg kjenner mammahjertet er stolt av dem♥ De var superspente og gledet seg veldig. Min lillesøster ble også med etter cup´n, så det gjorde det ekstra stas for barna å ha med tanten sin. Bilder under hadde barna allerede funnet sin første cach! Morsomme var at det var en liten gruppe voksne, som også gikk og lette etter samme gjenstand som oss, men jaggu fant ungene det før dem.. Rett etterpå latet de som ingenting, men gikk rett bort og skrev under loggen hahahah... 


 

Dette er definitivt noe vi kommer til å gjøre flere ganger. Geocaching var populært hos både voksne og barna! Det er så gøy å kunne gjøre noe som ikke koster penger også blir det jo som en liten trening ila dagen også! Men nå legger jeg meg - tidlig opp i morgen, som vanlig. Jobber fra 9-17 også stikker jeg rett på trening etter jobben. Ser frem til det, som vanlig det også hahah.. 

 

Har dere prøvd geocaching før eller fristet det å prøve dere på dette? 

MY LITTLE FASHIONISTA

  • 23.03.2017 kl. 10:38

God morgen alle sammen!

Håper alle har fått seg en god natt, sovet godt, og våknet opp med ny energi til å gripe denne dagen til det fulle! Jeg ble som alltid, vekket av sønnen min. Han kommer alltid listende inn på soverommet og legger seg under dynen og klemmer meg, og ber meg om å stryke han på ryggen. Det er vår lille greie.. Han vil alltid jeg skal stryke han på ryggen når han har lagt seg for kvelden også♥

I dag er det fint vær dere, og jeg kjenner vårfølelsen kommer snikende innpå oss. Det gjør hvert fall Vanessa! "Mamma, i dag vil jeg ikke ha på ull, fordi i dag er det vår! Snøen er borte, mamma! Jeg vil ha på t-skjorte!" Så da ble det det da. Hun har varmere klær hun kan skifte til i barnehagen, så da kan hun få kose seg med det hun ville ha på seg frem til hun kjenner at "Oi, det er visst ikke såå varmt helt enda". Jeg er så stolt av min lille skapning♥ Så uskyldig, vakker, snill og god! Hun har vokst opp til å bli denne unge jenta på rekordfart! Til høsten blir hun skolebarn, men likevel føles det som det var i går hun tok sine første skritt! Min lille pingvin. Blir litt babysyk når jeg mimrer tilbake og tenker hvor koselig det var med baby i hus! Det blir nok noen år til det skjer igjen vil jeg tro haha.. 

 


Sko: Gave fra USA. Bukse: Name It. T-skjorte + caps: Lindex. Jakke: Cubus
Nå venter treningen på meg. Kjenner at jeg gleder meg til å komme meg tilbake igjen! I dag blir det vel rompe og armer som står på listen. Etter det må jeg en kjapp tur innom Expert for å se etter et minnekort til Olympus´n min, ellers får jeg jo ikke brukt den.  

Ønsker dere alle en strålende torsdag! <3 God klem til hver og en av dere <3

 

Hva står på agendaen deres for denne torsdagen?

 

BILDEDRYSS

  • 22.03.2017 kl. 20:58

Hei igjen <3 

Jeg kom jo på at jeg ikke fikk lagt ut innlegg fra dagen vår i Frognerparken på søndagen. Det var riktig så koselig, selvom det var litt kaldt og guffent.. Jeg gleder meg til det blir varmere i luften og solen skinner mer, så blir det enda hyggeligere å tilbringe dagen der. Jeg lovte barna mine at neste gang vi kommer dit, så skal vi ha en piknik og ha det gøy hele dagen! 


Å avslutte dagen på Burger King var ikke noe negativt. En gang i ny og ne er lov ;-) 

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no