hits

MAN VET ALDRI...

 • 29.11.2017 kl. 20:22

Hallo fra sofaen igjen!

Jeg vil bare begynne først og fremst med å si takk til alle leserne som klikket seg inn på gårsdagens innlegg. Denne morgenen våknet jeg til over 100 lesere og over 200 sidevisninger. Nå nærmer jeg meg 300 sidevisninger og nesten 200 lesere ila dagen i dag. Det er det meste jeg har hatt hittil og det må jeg bare si tusen takk for! Jeg hadde virkelig ikke trodd at min lille utblåsning skulle engasjere såpass mange. 

Kommentarene jeg fikk på innlegget fikk meg til å tenke over hvor mange som faktisk opplever dette hver eneste dag! Jeg føler virkelig med dem og jeg skulle ønske at dette ikke var realiteten for mange. Men som jeg forstår mer og mer, så er det ikke så enkelt å komme seg unna disse situasjonene/forholdene! Jeg håper og tror at venninnen min har vært så heldig å komme seg unna, men tiden vil bare vise det!

 

 

Det er skummelt at man ikke kan stole på noen lenger. Når de utgir seg for å være en annen person den dagen en blir kjent med dem, er det jo slik man skal forvente at de faktisk er. Man ser ikke for seg at de plutselig endrer seg og virkelig viser sine sanne farger. Tinder, Happn og alle disse forskjellige dating-appene som er der ute, gir også et helt annet første inntrykk. Det er ikke som før i tiden (nå høres jeg kjempe gammel ut, men:p) da man ikke hadde en skjerm å gjemme seg bak. Hvertfall ikke på lik linje som dagens teknologi. 

Dette får meg til å tenke igjen, over hvilken tid og hvilket samfunn våre barn vokser opp i. Skal min, muligens fremtide svigersønn eller svigerdatter, være en som bare er blitt swipet til høyre for sitt utseende? Begynte dette som en sexjakt etter min datter? Hvordan kan hun vite at den personen hun er blitt kjent med, er en godhjertet og snill mann? Kommer hun til å bli misbrukt av en psykopat som har henne rundt lillefingeren?? Kommer hun til å miste sin stemme som kvinne og bli underkuet av en mann?! Det er helt forferdelig å tenke at noe sånt veldig mulig kan skje henne en dag :( Jeg håper jo at jeg oppdrar henne til å alltid ha en skeptisme ovenfor nye folk, og alltid har sine føtter godt plantet på jorden - at hun alltid viser hvem hun er og hva hun står for! ♥

 

 

Jeg mottok et lite tips gjennom kommentarfeltet på gårsdagens innlegg. Anbefaler virkelig alle som lever i et forhold med psykisk vold å gå inn og lese!! Det står mye der, som virkelig får deg til å tenke ekstra mye. 

http://psykopati.blogg.no

Dette er også for folk som kanskje er skeptiske og redde for å møte nye folk, pga deres fortid med psykopate. Her står det godt forklart om forskjellige tegn man skal se etter og være obs på til selvhjelp. Virkelig en god blogg som jeg anbefaler varmt!

Håper dette var litt til hjelp for noen.

God Klem fra meg ♥

DETTE ER ET OVERGREP

 • 28.11.2017 kl. 22:32

(bildet lånt av clinicquotes.com)

 

Hei alle skatter der ute! 

I kveld må jeg bare få litt utblåsning. Jeg går konstant rundt og tenker på disse tankene, spesielt nå de siste 3 månedene. Navn skal ikke bli nevnt, men personene vet nok veldig godt hvem jeg sikter til. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi det berører meg såpass mye, siden jeg bryr meg ufattelig mye om hovedpersonen! 

Tilfellet her er at disse to personene har en lang fortid sammen. Det ble brudd mellom de, men så begynte de å prøve å finne tilbake til hverandre. Så, oppdaget hun at hun var gravid - noe hun ikke hadde forventet grunnet hennes tilstand. Han valgte å distansere seg og ikke være en del av svangerskapet. Han prøvde alt han kunne for å overtale henne til abort og hun lot seg overtale. Jeg visste at dette egentlig ikke var noe hun ville, dette var noe hun gjorde for han! Dagen kom og de møtte opp til timen, men hun klarte ikke å få seg til å gjennomføre dette.

Tingen her, er at jeg mange ganger har sagt at hun fortjener så mye bedre, pga behandlingen og ting som har skjedd dem i mellom. Spesielt den siste tiden, da grensen er nådd. Jeg prøver å gi råd og veiledning, en trøstende skulder og tilstedeværelse så godt jeg kan. Det er ikke alltid så enkelt, siden jeg bor et lite stykke unna!

I går ringte hun og fortalte om enda en ting som hadde skjedd. Han hadde dukket opp hos henne, fordi han skulle hente sine siste ting. Det høres ikke ut som noe spesielt, men så kommer vi til poenget. Han uttrykte at det letteste ville vært om han banket henne så mye at hun aborterte. Han vet at det han sier vil ha en effekt hos henne, siden hun vokste opp med vanskelige forhold hos sin far. Han håpet også at ungen fikk Downs i tillegg.. For det første, så er det ikke noe negativt å få et barn med Down Syndrom. Ikke på den måten som han skulle ha det til. Ja, det blir noen ekstra utfordringer i forhold til oppfølging osv, men det er like mye verdt som alle andre!! Nå snakker vi altså om en oppegående, utdannet og voksen mann altså!

 

 

Jeg kunne ikke tro mine egne ører da jeg hørte dette. Enda verre var det jo at de likevel endte opp med å tilbringe tid sammen, som om ingenting var skjedd -  selv etter en verbal mishandling. Dette er en av tingene som sjokkerte meg! Hun lot seg bli psykisk mishandlet av han, men likevel endte opp med å gi han det han ville ha. Tilfellet her skremmer meg så utrolig mye, fordi hun ikke kan se sin verdighet. Hun er så fantastisk flott mot alle og enhver, og fortjener bare det beste av det beste tilbake! Det verste er at hun elsker han fremdeles, selv etter alt hun har måttet gå i gjennom. Hvorfor og hvordan er det mulig?? Jeg ville vært så ubeskrivelig forbanna, hadde det vært meg!! Han hadde ikke fått lov til å komme inn i mitt hjem en gang og hvertfall ikke fått komme så langt som å si en stygg ting om meg eller mitt ufødte barn! Jeg forstår at det er vanskelig å komme over en man har delt såpass mange år med og at det tar tid. Men hvordan kan man la seg selv bli behandlet slik? Dette er rett og slett psykisk vold! Han går rundt med god samvittighet og tenker ikke én gang over hvilken effekt dette har på denne éne personen han påståelig elsket!! Dette er pokker meg IKKE en mann!! En mann behandler damen sin med respekt og sørger for at hun føler seg elsket - at hun ser sin verdighet som dame gjennom hans øyne. En mann skal behandle sin utkårede på lik måte som han selv vil bli behandlet, om ikke bedre til og med. Det er nå min personlige mening. Jeg vet ikke hva dere tenker om dette? Psykisk vold er minst like ille som fysisk vold. Man får et arr, som ingen kan se, men du kan kjenne den! 

 

(twitter: actionhappiness)

En siste ting, før jeg snart avslutter innlegget mitt... Han klarte virkelig å få seg til å si at dette var et overgrep mot han. Altså... Jeg har ikke ord jeg!!  Men seriøst?? Et overgrep??? Det er pokker meg et sterkt ord! Hun tvang seg ikke på han og hun har heller ikke tvunget han til å bli. Han har like mye et valg om å gå eller være i bildet, som hun har et valg om å beholde eller fjerne. Dette kan umulig hatt så stor påvirkning på han, når han kan komme tilbake for å ha kontakt med henne i etterkant. Det er ikke som om et voldsoffer vender tilbake til sin voldtektsmann?! Her er det snakk om å ta ansvar! Er du med på leken, så må du tåle utfallet av det også...

JA, det ideelle ville være å ha både mor og far sammen! Dette er jo noe hun absolutt helst vil, men han velger dem begge bort. Han vil heller være alene og late som at ingen av dem eksisterer. Det for meg, vil for alltid være uforståelig! Dette er snakk om ditt eget kjøtt og blod, din førstefødte!! :( Hun gav ham et valg, mens han prøvde å gi et ultimatum. Enten så fjerner du dette vesenet ellers blir det aldri oss. Bare tenk å bli satt i et hjørne slik. Dette er en hun har så sterke følelser for, også er det snakk om følelser for det lille bankende hjertet på innsiden. 

Jeg syns hun valgte helt rett i forhold til situasjonen sin. Jeg vil alltid støtte henne - uansett hva hun velger å gjøre i livet. Jeg har forståelse for de jentene som velger å ta abort, men det er noe jeg selv er i mot. Jeg vet jeg ikke ville klart å gjennomføre det - derfor sitter jeg også her som en mamma til 2.

Jeg håper virkelig at en dag hun får se hvor mye verdt hun egentlig er. Jeg håper at hun kan få se hvor godhjertet og hvor genuint snill hun er. Jeg håper hun vil se seg selv som noe mer enn en dørmatte og et sexobjekt for denne personen! Jeg håper hun får mer selvrespekt ♥ Jeg håper hun innser hvor viktig hun er for mange mennesker rundt henne. Jeg håper hun vil komme til å innse at hun vil finne bedre personer der ute, om hun bare gir slipp! Jeg håper hun aldri ser seg tilbake og gjør seg helt ferdig med dette kapittelet. Jeg kommer til å fortsette å fortelle deg hvor viktig, kjærlig, intelligent, verdig, medfølende, vakker, kreativ, inspirerende, modig, sann og sterk du er, til du endelig innser det selv!

For du må ALDRI tvile på deg selv vennen!! ♥

 

 

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • 27.11.2017 kl. 08:00

Heisann hoppsann!

Da er det duket for en ny og travel uke. Føler virkelig på meg selv at jeg ikke er klar for dette i det hele tatt. JA TAKK til ekstra fridag i helgen. Nå er det straks ut døren for å dra på jobb kl 09:00. I mens så håper jeg at dere får en fin mandag med hva enn dere måtte finne på i dag. Også håper jeg dette er et litt morsomt innlegg for dere å lese på. En liten og kort måte å bli bitte, bitte litt kjent med meg på. :-)

 

1. Jeg er driiiit redd for edderkopper!! 

Det spiller ingen rolle hvilken størrelse de er; edderkopp er edderkopp!! blææh!! Får helt grøsninger av tanken til og med.. Derfor velger jeg å ikke legge ved noen bilder her asså.. Alle vet hvordan de ser ut.. ;p

 

2. Jeg har ikke førerkort... ennå! :-) 

Fra jeg var 18, prioriterte jeg å heller betale regninger og betale tilbake lån osv. Tiden gikk bare videre og jeg har ennå ikke fått økonomien nok på plass til å kunne ta det. Dessuten er det ingen som har tid til å øvelseskjøre med meg, og jeg vil ikke betale unødvendig mye på trafikkskolen. Det er tross alt dyrt nok som det er å ta lappen. 

 

 

3. Utdannelsen la jeg på hylla. 

Jeg vil veldig gjerne studere og bli vernepleier. Det har bare ikke vært helt riktig tid for å ta opp studiene og begynne på det. Kanskje neste år?!

Vi får se :-) 

 

4. Jeg har aldri besøkt et av mine hjemland - Paraguay.

En vakker dag skal jeg dit! Billettene er kjempedyre, men jeg må jo få opplevd min kultur og sett alt som er der. Jeg har så lyst til å se hvor pappa vokste opp! 

 

(bildet lånt av flightofthecondors.wordpress.com)

 

5. Jeg har flyskrekk og høydeskrekk!! 

Etter at jeg fikk barn, har jeg helt angst for å fly. Korte flyturer går bedre enn lenger. Så dette går ikke helt hånd i hånd med punkt 4, meeeen jeg satser på at jeg overlever det altså. Turbulens friker jeg helt ut av.. Nei fysj... Høydeskrekk hjelper jo heller ikke å ha når man sitter i et fly, mange tusen meter over bakken. 

 

6. Jeg mistet jomfrudommen min da jeg var 15, nesten 16 år. 

Min første daværende kjæreste. Jeg var såå forelsket i han husker jeg, og mente jeg var sammen med den mest perfekte gutten som fantes. Typisk fjortis, I know it

 

7. Jeg har 5 tatoveringer

Flere skal det bli. Jeg har store planer om å tatovere min venstre arm snart. Selvfølgelig ikke alt på en gang, men litt etter litt. Jeg gleder meg helt syykt!!

 

 

8. Jeg har aldri stått på ski før.

I know, vi bor tross alt i Norge! MEN, jeg har null interesse av å stå på ski og har heller aldri hatt ski på mine ben. Vanessa har stått på ski liksom, og hun er såå flink. 

 

 

9. Jeg har skikkelig komplekser.

Du møter ikke en større selvkritiker enn meg, tror jeg! Komplimenter er kjempekoselig å få, men jeg tar det ikke så godt i mot. Jeg kan virkelig sitte å brånekte og kalle kjæresten for en løgner, når han helt sikkert bare prøver å være søt og snill ♥ Stakkar, han er nå så god han gutten min! ♥

 

10. Jeg har sykt god hukommelse

Om det er noe vi har diskutert eller snakket om for lenge siden, husker jeg det. Hvis du ikke husker hvor du har lagt ting eller husker hva som har blitt sagt:

I´M YOUR GIRL! 

Jeg husker så mye fra barndommen, og ting mamma sa til meg, mens hun ikke husker noe haha.. Søte mamma♥

TID FOR EGENPLEIE

 • 24.11.2017 kl. 22:50

(bildet lånt av nestehelg.no)

ENDELIG er det helg dere!! Nå har jeg sett så frem til fredag ettermiddag siden mandag. Denne uken har vært en tøff uke på jobb, utenom i går! Da jeg sa god helg til alle og gikk ut den døren i dag, tenkte jeg at i kveld skal jeg virkelig pleie meg selv. Før jeg kunne gjøre det måtte jeg innom Europris og kjøpe julestrømper fylt med godis til 3000,- kr.. Ikke til meg selv vel og merke, men jeg er med i festkomiteen på skolen til barna. Neste uke skal vi ha juletrefest og jeg er ansvarlig for innkjøp av godis til alle sammen. Det var litt godt å få det unnagjort, for jeg har måttet passe på å ha nok penger på konto for å legge ut for dette. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Før jeg hoppet i dusjen, tok jeg av sminken min og vasket ansiktet godt med min Clarisonic! Den har jeg virkelig lagt min elsk på. Den etterlater huden min silkemyk og får av alt det sminkefjerneren ikke tar. I dusjen nøt jeg virkelig det varme vannet som regnet over meg. Tok meg god tid i kveld, jeg fikk barbert meg og skrubbet kroppen. I tillegg skrubbet jeg ansiktet også, for jeg har hatt en del urenheter de siste dagene, så nå ville jeg virkelig gå i dybden. Jeg har også satt i hårkur i håret som jeg skal sove med i natt, rett og slett for at den skal få jobbe skikkelig! Håret mitt trenger godt med kur, da det blir fort tørt. Etter dusjen var det tid for Black Peel Off Mask. Den er en pain in the ass, men fy som den virker! Når jeg har fått dratt det av og vasket vekk smårestene, skal jeg smøre ansiktet inn med aloe vera gel og så en god ansiktskrem.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mens masken tørker og gjør sin jobb, tar jeg meg av føttene mine. Jeg tror folk undervurderer fotpleie altså, det trengs å ta vare på de! Du står tross alt på føttene dine stort sett hele dagen, og de også blir fort tørre. Med Scholl´n min tar jeg av det som er tørt, og smører de inn etterpå med gode kremer. Føttene mine blir så silkemyke!! Etterpå takker jeg meg selv for pleien haha :p 

 

 

Hva gjør dere på fredagskvelden deres da?? Tenk at dette er siste helgen i november og én måned igjen til jul!! *glede* 

I morgen reiser vi til min mor for å feire Vanessa sin bursdag sammen med familien. Det blir så koselig å se alle sammen igjen. Det er en stund siden sist :( Så i morgen skal jeg få bakt kake og cupcakes, stelle ungene og pakke tingene våre. Vi skal nemlig overnatte der også til søndag, så det blir ekstra hygge for ungene også!

Jeg får løpe nå og få av meg masken, nå får jeg ikke beveget ansiktet omtrent... Ha en finfiiin fredag folkens! 

10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 • 23.11.2017 kl. 21:48

(bildet lånt av angelabetteridge.com)

 

Hallo i luken! 

Nå tenker jeg veldig mye for tiden over hva det er jeg har lyst til å få tid til i Desember! Den måneden synes jeg går særdeles fort og er over på et blunk. Derfor har jeg så lyst til å få tid til så mye som mulig. Etter 1 år med mange inntrykk, trenger jeg virkelig en deilig måned med avslapning og kos. Jeg vil at ungene skal få gode minner som de kan se tilbake på også. Julen er den fineste høytiden og mest betydningsfulle for meg. Jeg gleder meg ALLTID til jul, til og med fra sommeren av hahah.. Men her kommer listen min :) 

 

 

1. Se på Jul i Skomakergata helt til den 24.

Dette er blitt en av våre faste tradisjoner år etter år. Det er så hyggelig med musikken og stemningen over det, selv om den er veldig gammel. Barna er så glade i Tøfflus og gleder seg over å se han hvert år. 

 

2. Pynte heimen

Jeg elsker å dra frem julepynten min! Det er ikke all verdens det jeg har, men det er nok til å sette preg på hjemmet mitt. Dette blir det 1. året jeg pynter denne leiligheten, i og med at vi flyttet hit i august. Så jeg ser frem til å få det riktig så koselig :))

 

3. Ha juleverksted og dra på juleverksted

Allerede 2. helgen i desember er det duket for juleverksted hos bestevenninnen min. Vi skal dit med barna og virkelig kose oss! Jeg vet ikke ennå når jeg skal sette sammen noe hos meg, men det skal jeg sørge for at jeg får til i år. I fjor ble det nemlig ikke mye jeg rakk å gjøre ila desember. Kanskje nettopp derfor det er ekstra viktig for meg å få til ting i år.

 

4. Besøke Vinterland i Oslo

Forrige helg var det åpning av Vinterland. Dette er noe jeg gleder meg skikkelig til - spesielt å ta med barna dit og ta oss en runde opp i pariserhjulet med dem. Spasere rundt og bare suge inn julestemningen der! En vakker dag så vil jeg oppleve Winter Wonderland i London med familien. Jeg tror det er helt nydelig der og superkoselig i vintertiden. Enn så lenge, er jeg veldig glad for at Oslo endelig har kommet med slike opplevelser her også

 

(bildet lånt av wallpaperstone.blogspot.no)

 

5. Stå på skøyter med barna på Spikersuppa

Dette er noen av mine barndomsminner som jeg verdsetter veldig høyt. Husker så godt at jeg dro dit med vennene mine og lo og hadde det så gøy. Skøytet rundt der og så "bylivet" suse forbi samtidig som jeg var opptatt med mitt. Sønnen min kommer nok ikke til å tørre å være med ut på isen, men jeg vil gi det et forsøk likevel. Så kan vi alle kose med kakao etterpå.. mmm som jeg gleder meg :-)

 

6. Høre på julemusikk, mens jeg tar meg av julevasken

Dette vet jeg blir gjennomført, da jeg alltid gjør dette hvert år. Selvfølgelig skal dette gjøres før jeg begynner å pynte da! Selv om vasking ikke er noe gøy, så liker jeg likevel å gjøre det. Det er tilfredsstillende å se at hjemmet ditt blir skinnende rent og det lukter så godt. 

 

7. Bake med barna

Jeg fikk dessverre ikke tid til dette i fjor, men i år skal jeg definitivt det! Vi koser oss såå mye med baking. Vi baker alt fra pepperkaker, pepperkakemuffins, serinakaker, risboller også lager vi stekte mandler med vaniljesmak. Gleder meg til duften sprer seg i hele leiligheten av nystekte kaker. DET er julestemning det!

 

(lånt av depositphotos.com)

 

8. Julegaveshopping med bestevenninna

Det er ikke til å legge skjul på at vi jenter elsker shopping, og juleshopping er ingen unntak! Her skal det handles inn til barna og til familien. Jeg er allerede halvveis med gaver til min mor, mormor og morfar. Det mangler likevel litt til. Ser frem til å shoppe med Martine, da vi har sagt det til hverandre hvert år, men det har heller ikke blitt noe av haha.. huff.. men i år, NÅ får vi det til! (Merker jeg lover meg selv mye nå, men jeg har troen på at jeg vil innfri disse 10 punktene altså:)

 

(bildet lånt av boxwoodclippings.com)

 

9. Lage snømenn & snøengler

Jeg håper at det blir masse fin, hvit snø i desember og ikke bare sørpe og is om hverandre. Det er så gøy å se gleden i øynene til barna når mor og far stuper i snøen og baser rundt med dem! De elsker å se forskjellen på våre snøengler og ler seg i hjel hver gang. Også er det så morsomt å se særpreget til snømennene de lager. 

 

10. Besøke pepperkakebyen i Bergen

I år reiser vi til Bergen 2.juledag og blir til over nyttår. Det blir første gang vi feirer nyttårsaften i Bergen og første gang vi skal besøke pepperkakebyen. Barna vet ikke ennå at vi skal reise dit, tenker det blir en overraskelse. hihi.. I can´t wait :-D Vi skal være på hytten til kjæresten, ikke så langt utenfor Bergen by. Vi skal få besøkt et vennepar der borte og selvfølgelig hans familie. Ser virkelig frem til disse dagene der borte. Blir godt å komme seg litt vekk også.

 

(bildet lånt av visitbergen.no)

Nei, nå gleder jeg meg bare enda mer til Desember. Jeg skal gjøre det beste jeg kan med å opprettholde flyten av bloggen nå. Jeg kjenner jeg nyter litt mer denne gangen å skrive i forhold til tidligere. Grunnen til det aner jeg ingenting om, but I like it! 

 

(lånt fra instagram, men bruker er ikke lenger der)

 

Hva skal dere neste måned? Har dere noen faste tradisjoner dere gjør hvert år?

 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 21.11.2017 kl. 22:26

Hola!

Håper alle har hatt en fin og produktiv dag. Jeg har vært på jobb og det var en tøff dag igjen; håper virkelig på at morgendagen blir bedre og ikke så strevende. Hittil kjenner jeg at motivasjonen er på topp igjen når det kommer til bloggingen. Jeg gleder meg til jeg kan komme hjem etter arbeidsdagen og bare skrive. Det er mye jeg vil skrive, men samtidig er det ikke lett å finne ut av hva jeg skal få ut først og når. Derfor tenkte jeg at for i kveld kunne jeg sette sammen 10 punkter som gjør meg glad og i godt humør. Det er en veldig fin måte å lære meg litt å kjenne på :-) 

​1. Den fantastiske lille familien min 

 

2. Denne sangen får meg ALLTID i godt humør! Spesielt på en søndagsmorgen hvor jeg er fullt uthvilt og jeg holder på med å steke vaffler/pannekaker til alle. 

 

3. Å ligge i armkroken til min kjære, når som helst på døgnet. 

 

4. Bestevennen min får meg ALLTID glad, uansett om det er over telefonen eller da spesielt når vi sees. Jeg elsker våre jentekvelder sammen - koser meg aller mest når vi bare er hos henne og slapper av i pysjen og skravler om alt fra A-Å.


 

5. Beste valpen min, Kira, gjør meg i strålende godt humør hver dag. Jeg er så glad for at jeg har henne!! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

6. En, to eller tre (neida haha) skåler med is. Is slår alt for min del! Glem sjokolade, kaker og godis - jeg koser meg mer med is. 

Cookies&Cream

(låner bildet av Ocado.com)

 

7. Å legge meg i nyskiftet seng etter en dusj. Det finnes ikke en deiligere følelse etter en lang dag!

 

8. SMINKE!!! Jeg ELSKER sminke. Skulle gjerne ha drevet med sminke som jobb, det er så gøy å se hvordan en blir med forskjellige looks. Jo mer sminke, jo bedre (altså av produkter, ikke på ansiktet hehe). 

 

9. Overraskelser! HALLO?? Hvem jente blir ikke glad av det? Det trenger ikke koste noe - en liten post it lapp med en søt beskjed gleder meg mer enn nok! 

 

(låner bildet av sheknows.com)

 

10. Gode serier gjør meg også veldig glad. Netflix & Chill? YES PLEASE ;)

(låner bildet av owtk.com)

Håper dere syntes dette var litt morsomt å lese og følte dere ble bittelitt bedre kjent med meg. Jeg syns hvertfall det var litt artig å komme med et sånt innlegg, enn bare et typisk "hva jeg har gjort" i dag innlegg.

I morgen tenkte jeg å legge ut om mitt siste innkjøp: SMINKE (bombe..). Så skal jeg si min mening om de forskjellige produktene. Det er ikke mange, men likevel noe nytt for min del, da det er litt andre enn de faste jeg vanligvis bruker.

Ønsker alle sammen en god onsdag i morgen. Nå er det ikke lenge til helg dere ;-)

 

Buenas Noches!

When we first met...

 • 20.11.2017 kl. 20:54

Hei alle gode, fine og nydelige lesere!

Denne mandagen har vært lang og tung. Jobben i dag var tøff, så nå kjenner jeg det er veldig godt å ligge rett ut på sofaen med Mac´n på fanget. Derfor tenkte jeg at det passet så godt å fortelle om da Fredrik og jeg først ble kjent/møttes.

Det er ofte noe jeg tar meg selv i å tenke tilbake på - det begynner jo å bli noen år siden, 13 og et halvt år faktisk. Dette var i sommeren 2004 og jeg var på vei til å begynne første året på vgs. Det var gjennom penest.no jeg fant min flotte kjæreste - av alle steder haha.. Vi hadde snakket sammen noen måneder på MSN, før han endelig bestemte seg for å møte meg i Oslo. Han tok bussen fra Bergen og inn til hovedstaden. Jeg husker det som om det var i går! Magen min var fylt med sommerfugler og det kilte noe sinnsykt. Jeg tok t-banen til byen med musikk på ørene og ante ingenting om hva denne dagen ville bringe. Han stod og ventet på meg utenfor Oslo City med sin røde t-skjorte og lyseblå jeans på - ordentlig fin syntes jeg!! Jeg, lite sky som jeg er, gikk rett bort og gav en stor klem til han og spurte om ikke vi skulle bare gå en tur til Aker Brygge. Vi satte oss ved brygga og så utover vannet, da han tok frem et dikt han hadde skrevet til meg. Jeg skulle ønske jeg hadde det fremdeles i dag, men det er blitt borte<´3 Jeg gav han nøkkelknippet mitt som jeg hadde sprayet parfymen min på, og den har han fremdeles i dag (litt fjortis I know, men jeg var jo bare 16 hahaha).

Vårt første kyss var ved Akershus Festning. Vi satte oss inntil murveggen der og skravlet, han fikk meg til å le - still does to this day! Etter at han dro tilbake til Bergen savnet jeg han så fryktelig. Vi så hverandre over webcam og snakket til langt utpå natten. Likevel, så var ikke det nok for meg - jeg ville se han mer og ha han ved min side eller i det minste i samme by. I tillegg var mine foreldre veldig overbeskyttende; jeg ville aldri fått lov til å reise tur-retur Bergen for å være med en gutt! Derfor tok jeg det vanskelige valget og sa at det ikke kunne skje noe mer mellom oss pga avstanden vi hadde. Han reagerte med sinne, ba meg om å dra til he***te og blokkerte og slettet meg... Jeg forstår jo hvorfor jeg fikk den reaksjonen, men likevel så var det veldig trist for meg for jeg ville jo i det minste fortsette å snakke med han over nettet og ha kontakt! 

Årene gikk og jeg fant han på Facebook, da jeg var 20 og gravid med min sønn. Jeg oppdaget at han også ila den tiden hadde fått en sønn og var forlovet(giftet seg noen måneder senere). Derfor tok jeg kontakt, for nå hadde vi jo blitt eldre og hadde et felles grunnlag for å i det minste være venner igjen.

I 2010 endte han opp med å separe seg, og ila det året ble vi sammen. I 2013 hadde vi et stort og vanskelig brudd. Det er med hånden på hjertet noe av det tøffeste jeg har gått gjennom; jeg unner ikke min verste fiende en gang den følelsen jeg hadde.! Men nå, 4 år senere er vi sammen igjen.

 

Jeg ser nå at vi har våre faste plasser på bilder hahaha.. Anyways.. Jeg klarer ikke å se for meg mitt liv uten han. Han er virkelig blitt min bestevenn, han er den første jeg ringer og vil dele alt med! Han er min klippe, og den støtten jeg så sårt trenger ved min side. Jeg elsker han over alt (og barna mine SÅ KLART)!!! 

Dette ble et veldig langt innlegg, men jeg håper uansett at dere fant dette litt kos å lese. Dere blir jo litt bedre kjent med meg, men også vår historie :) 

Ha en kjempe god natt da dere! Så preikes me i morgo ;p 

UKEN SOM GIKK

 • 19.11.2017 kl. 21:34

AKKURAT NÅ

I skrivende stund sitter jeg under pleddet mitt i godhjørnet i sofaen med en kopp te, mac´n på fanget og valpen min ved min side<3 Det er litt idyll det! Barna mine er hos min far og har sovet over fra i går, så det er utrolig rolig hjemme. Stillheten er noe jeg puster inn og virkelig nyter.

UKENS OPPTUR

Min datter har blitt 6 år og jeg kunne ikke blitt mer stolt enn det jeg er akkurat nå. Hun har virkelig vokst opp til å bli en fantastisk flott jente - sier ikke det bare fordi hun er min, men det er helt sant! Vanessa er så glad i alle skapninger og uttrykker kjærlighet og glede hver eneste dag, samtidig er hun veldig flink til å uttrykke sinne og tristhet. Det er så viktig at barna får uttrykt sine følelser, for da tenker jeg det er lettere å lære seg selv å kjenne som individ og barna får lært hvordan de skal håndtere og takle følelsene sine også med veiledning av sine foreldre. Vanessa er en liten drømmer - det er så mye hun vil gjøre med livet sitt og jeg er 100% sikker på at hun vil oppnå akkurat det hun måtte ønske ♥

UKENS NEDTUR

Samboeren min og jeg hadde en ganske så kjip krangel på onsdagen. Det gikk så innpå meg, for han viste meg eksakt hva som var viktigere enn mine følelser den kvelden. Så er det noe med at når man har vært i hverandres liv såpass lenge som det vi har, så er ikke ting som det pleide å være før. Man vokser og blir eldre, noen vokser fra hverandre og noen blir enda mer sammensveiset enn før. Mens i vårt tilfelle så vet jeg ikke helt hvor jeg har han etter så mange år, og mtp at det var et stygt brudd mellom oss for noen år tilbake, så har det virkelig satt sine spor i meg. Jeg kjemper mot mine demoner når det kommer til det hver dag, men det er ikke enkelt. Noen ganger blusses det opp, og det var akkurat det som skjedde med meg. Likevel, er det ingen andre jeg vil dele mitt liv med! Derfor er det så viktig med kommunikasjon for meg og at man rett og slett ikke gir opp! Vi fikk snakket ut og ting er ok igjen, men man må jobbe med forholdet hver dag. 

UKENS SANG

Denne sangen ble spilt i bakgrunnen på jobb og jeg ble hekta med en gang! Har hørt på den hver dag, flere ganger om dagen! I just love it!!! 

UKENS BILDE

Nesten så jeg vil skaffe meg briller, men synet mitt er upåklagelig! Jeg blir jo bare eldre, så hvem vet ;)

UKENS CRAVINGS

Halspastiller har det gått unna med. Jeg mistet stemmen min forrige uke og det ble ikke noe bedre. Så alt av Ricola, Doc og Repsils forsvant raskt. I tillegg har jeg drukket sinnsyke mengder med te. Jeg fant en smak i fjor - kamille, vanilje og honning. Den er veldig god, men nå er jeg blitt en smule lei haha.. 

UKENS TANKE

Denne uken har jeg faktisk tenkt veldig mye på hvor jeg er i livet akkurat nå. Hvilket valg jeg tok og når, som gjorde at jeg havnet der jeg er den dag i dag.!? Var det da jeg bestemte meg for å ta et friår for å jobbe og tjene penger? For året etter ble jeg gravid. Hvis jeg ikke hadde bestemt meg for å reise tilbake til Oslo, så hadde jeg nok mest sannsynlig vært på Lillehammer og studert videre og ikke blitt mamma til sønnen min. Jeg ville aldri vært foruten han. Han er mitt alt♥ Likevel, skulle jeg ønske man kunne se tilbake på livet sitt om man hadde valgt annerledes og sett om man ville vært et annet sted i livet sitt. Økonomisk er ikke jeg en av de heldigste. Jeg har en drøm om at jeg en dag vil ha en økonomisk frihet. Det vil jo bare tiden vise om det skjer en vakker dag!

1 natt overstått

 • 04.09.2017 kl. 18:21

Hei alle!

Nå har jeg mulighet til å sitte og samle meg litt. Det har gått i ett sett siden sist. I går var endelig dagen kommet hvor vi fikk lille jenta vår. Hun var såå mye mindre enn jeg forventet. Bitteliten voffs.. Kira er blitt så fortrolig med meg allerede og fotfølger meg overalt. Om jeg er ute av synet, klynker hun. Dette vil ta tid og hun må bli godt kjent med alle i huset.

Barna ble overrasket, men var likevel veldig rolige og forsiktige. Er så stolt av de :))

Første natten var litt tøff. Hun savnet nok mammaen sin og sine søsken veldig. Jeg har troen på at dette går seg til med tiden. Vi må bare ta en dag av gangen. <3

I dag har hun sovet en del på dagen, i rykk og napp. Vært flink til å gå på do ute (et par uhell hadde vi da, men er så flink likevel)! Dessverre, spiser hun ikke så mye da. Håper det bare er pga startfasen på nytt sted og at hun blir mer og mer sulten.

Nå skal vi en tur til dyrebutikken. Hennes halsbånd er litt for stort, men det går greit hittil. Hun løper rundt uten noe bånd, men trenger en sele i tilfelle vi skal litt lenger bort enn hagen vår Hehe..

I tillegg må hun ha mer mat, hennes lille pose som hun fikk med seg i går varer ikke for evig.

Ha en fin kveld alle sammen :))

LONG time, no me?

 • 31.08.2017 kl. 11:22

Tittei!!

NÅ er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg. April liksom, hallo!?

Jeg hadde aldri forutsett at jeg ville komme til det punktet at jeg trengte en pause fra bloggen. Men skjedd er skjedd og jeg håper at jeg kan komme mer og mer tilbake igjen.

Det har vært enkelte dager hvor jeg har villet begynne å skrive, men så har jeg likevel ikke vært helt klar. Mye har skjedd siden sist. Jeg vil forklare ting litt etter litt med tiden.

Nå ligger jeg bare rett ut i sengen og er kjempedårlig. Høstsesongen er definitivt kommet for å bli *snuffs* Tett nese, rennende nese, vond hals, sår hals, nysing og hosting, omgangssyke... Alt man skal gjennom altså.. men anyways.. Man blir jo frisk en eller annen gang og kommer seg gjennom det.

Over til noe annet som er positivt! En nyhet eller to kan jeg dele med dere!

1: Jeg har flyttet sammen igjen med min x - vi er nå en familie igjen og jeg kunne ikke vært mer henrykt over det<3

Det har krevd mye jobbing, mye tålmodighet, mange tårer, men mye kjærlighet for å komme der vi er nå! Mest av alt, ser jeg hvor lykkelig min datter er over at mamma og pappa bor sammen igjen - det er det viktigste for meg!!!

2: Om 3 dager, altså på søndag, skal vi få et nytt familiemedlem. Hun heter Kira og er en Engelsk Cocker Spaniel. På papiret skal hun hete Ohana's Kira. Hun kommer fra O-kullet, og da tenkte jeg på Lilo & Stitch og deres vektlegging på Ohana som betyr familie! Og jaggu, hun blir jo vår familie<3

Barna vet ingenting og sånn skal det være - det blir en stor SURPRISE.

Jeg får prøve å hvile litt nå, men jeg ville bare innom og legge igjen et lite spor. Jeg sparker meg selv litt bak for å komme i gang igjen :)

Hva synes dere om vår lille Kira?🎀🐶

ET LITE LIVSTEGN

 • 16.04.2017 kl. 12:49

Hallo i luken! 

Nå er det flere dager siden jeg fikk lagt ut noen innlegg. Jeg trodde virkelig jeg skulle ha litt mer tid til overs nå i påsken, men i stedet har jeg bare vært opptatt hver eneste dag og ikke hatt overskudd eller tid rett og slett. 

Neste uke kommer det til å skje en del, noe som vil prege meg veldig! Jeg velger å ikke fortelle om det per nå, men jeg vet allerede hvor mye energi det kommer til å ta fra meg :( Så til det er overstått, tar jeg en liten pause fra bloggen og håper jeg kommer tilbake for fullt etter det. <3 

Håper alle dere har det bra og har hatt en fin påske hittil!! 

Vi blogges igjen♥

 
 

SORRY

 • 04.04.2017 kl. 22:42

Det blir nesten bare sene innlegg fra meg de siste dagene, det beklager jeg så mye! Sorry sorry.. Det skal bli skjerpings.. Det har vært en del jobbing siden fredagen bare, og veldig lite energi, men etter morgendagens arbeid har jeg fri frem til tirsdag - som betyr litt mer tid til å blogge litt oftere :) 

I dag har jeg jobbet frem til kl 17:00 og handlet litt, mekket middag og sett på The Legend of Tarzan! Den syns jeg var utrolig bra laget og spennende! Til og med ungene ble nysgjerrige og fulgte med nå og da =) 

Jeg kjøpte årets første uteblomster i dag og har allerede fått plantet de ut i pottene. Så nå blir det mye hyggeligere ved inngangspartiet! Jeg elsker blomster og jeg syns det er så fantastisk koselig å drive med blomster også. Jeg ser at min vesle datter føler akkurat det samme også♥ Nå vil vi begge bare ha våren på fullt, slik at vi kan nyte alt til det 100!!

I morgen blir det ukens første treningsøkt etter jobben tenker jeg. Denne uken kommer jeg bare til å rekke å trene 3 dager, litt kjipt, men slik er det noen ganger. Så jeg får heller bare tenke at det er bedre enn ingenting i det hele tatt :D Tipper jeg kommer til å fokusere mye på armene og magen i morgen; skal bli såå digg!! 

Nå er Ole Lukkøye på vei, så jeg får legge fra meg Mac´n. Håper alle dere fine lesere sover godt og trygt! At dere har det bra♥

 

Nattaklem 

Nighty night

 • 28.03.2017 kl. 22:13

Good kveld,

Ville bare stikke innom og si heeeeii!!

Nå ligger jeg rett ut-trøtt og sliten-ventende på at maten skal bli ferdig!Jeg har vært på jobb i dag og i tillegg jobbet jeg 2 og en halv time ekstra... Det ble en innmari lang vakt for å si det sånn. Også har jeg omtrent ikke spist denne dagen.. I know: NOT GOOD AT ALL!!

I morgen blir det trening igjen; det gleeeeder jeg meg til!! Tenker jeg skal trene litt kondisjon + armer og bein :))

Legger ut et lite innlegg i morgen om besøket mitt hos Rachel<3 Det var såå koselig å være på besøk der igjen! Jeg fikk lekt meg med Olympus'n min og tok noen kjempesøte bilder av barna deres. De er så herlige<3 Jeg tar av meg hatten for henne, bøyer meg i støvet over alt Rachel gjør for barna og med barna. Hun vier virkelig alt for dem<3 Jeg føler virkelig ikke jeg har noe å "klage" over i forhold til hvor sliten hun kan være! Det er tross alt 4 barn; 2 tvillinger som krever sitt samtidig.. Det er virkelig ikke en dans på roser med barn, men det er så verdt det! Du får så mye mer ut av livet ditt når du har barn synes jeg<3 Det blir en mening med livet.

Men folkens.. Dere får kose dere videre, sove godt når den tid kommer og husk at dere er amazing, alle og enhver <3 ;)

NATTA

SUNNYDAY

 • 26.03.2017 kl. 22:47

God søndagskveld! 

Da var denne dagen så og si over.. Det er bare helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg blir like overrasket hver eneste dag haha.. Dagen startet med at solen skinte inn på soverommet og varmet meg godt i ansiktet. Klokken var 9:45, og Vanessa hadde akkurat våknet. Vanligvis er hun jo våken i 7 tiden, så det var godt å få noen ekstra timer på øynene. Selv om det ble ganske sent i går uansett da, pga 70års-laget til bestefar.

Det var så koselig å bare slappe av og nyte selskapet til familien<3 Å sitte i sofaen og høre flere samtaler rundt sofabordet og rundt middagsbordet, barna løpende rundt i huset og leke monster med onkelen sin - hele huset var fylt med glede. I går kjente jeg en ro i kroppen da jeg satt der, en ro jeg ikke har kjent på en god stund. 


 

Anyways, jeg stod opp og begynte med en gang med å rydde litt rundt i rommet, kottet/vaskerommet, gangen og badet. Skiftet på sengen og koste meg. Det er så rart det der. Nå koser jeg meg med rydding og vasking, men da jeg var liten og ble vekket av lyden på støvsugeren - gruet jeg meg til å stå opp! Nok et bevis på at jeg er godt voksen.. Føler meg fremdeles ung i hodet, men er tross alt 30 neste år! 


 

Fikk med meg litt rester fra middagen i går! Nam nam.. Er så greit å slippe å lage mat selv noen ganger. Så da slang jeg sammen en kjapp salat for å ha ved siden av. Nå kjenner jeg at jeg lett kunne ha sovnet, men det blir vel litt Netflix titting før jeg tar kvelden. I morgen skal jeg besøke en kjempegod venninne av meg - Rachel♥ Hun er mor til 4; 1 jente, 1 gutt og 2 tvillinggutter som er 4 mnd gamle blitt. Skal bli så kos å se henne og alle de herlige barna hennes igjen :) 


Hvordan har deres søndag vært?
 

 

ON MY WAY

 • 25.03.2017 kl. 14:09

Heisann fra bilen!

Jeg ville bare innom en kjapp tur for å gi en liten lyd fra meg.

Akkurat nå er jeg og min lille familie på vei for å feire 70-årsdagen til min bestefar<3 Det skal bli koselig å se nesten hele familien igjen og spise deilig, hjemmelaget lasagne!

Nå har jeg hatt bloggen 1 uke allerede, synes tiden har gått så utrolig fort! Jeg håper alle sammen gjør noe fantastisk ut av helgen sin og koser seg en masse i den deilige solen!

Vi blogges

Hentemelding

 • 22.03.2017 kl. 19:35

ENDELIG!! 

Lykkefølelsen som kommer over meg når jeg ser det har tikket inn to meldinger om at mine pakker er kommet. Nå skal det bli bedre bilder på bloggen, forhåpentligvis, men også fine bilder av barna mine♥  Jeg har et gammelt speilrefleks kamera fra før, men den blir veldig sjeldent dratt frem og brukt lenger. Jeg brukte den mye mer da barna var babyer og tok noen søte og fine portrettbilder av dem. Nå går det mer i mobilbilder, for det er kjappere og enklere. Nå, derimot, har jeg et mindre kamera, men som likevel tar fine bilder. Jeg har siklet etter Olympus kameraet, siden jeg så nettenestea viste den frem på bloggen sin. I tillegg bestilte jeg meg litt sminke på fredagskvelden, mens det var stille og rolig på jobb. haha.. Snakk om sminkefreak.. Jeg elsker sminke, for å si det mildt! Jeg syns det er kjempegøy å prøve meg frem med forskjellige skygger og "looks", og prøver å lære en masse gjennom Youtube. 

Øyeskygge paletten er fra Smashit Cosmetics. Brow Bar to Go har jeg sett en sminkeguru sverge til på youtube, så da jeg fant den på coverbrands.no måtte jeg bare klikke den med meg hjem. I tillegg bestilte jeg meg øyebrynskost fra Anastasia Beverly Hills; Dual-ended firm Angled brush nr 12. I tillegg fulgte det med en liten vareprøve fra L´oreal sin nye Pure Clay kolleksjon. Den gleder jeg meg til å prøve ut, så kan jeg lage et lite innlegg om hva jeg syntes om den :) 


Seee på de fine fargene da!! Kjenner jeg blir litt gal her jeg sitter hahah.. Vi får se om jeg tørr hoppe ut i "sminke-videoer" da. Ville det vært av interesse eller? Let me know hvertfall da ;-) 

Nå har jeg fri frem til tirsdag neste uke, som vil si trening både i morgen og på fredag! Da har jeg fått trent 4 dager denne uken, og vil si meg veldig fornøyd med det. Helgen skal jeg kose meg med mine yndlingsmennesker♥ På søndag tenkte jeg at vi skulle gå geocatching, det gleder jenta mi seg veldig til! Nesten som skattejakt, bortsett fra at man ikke får tatt med seg noen skatt hjem.. 

 

Hvilke planer har dere denne uken/helgen?


 

Grøt 2 go!

 • 22.03.2017 kl. 13:19

Heisann!

Jeg ville bare poppe innom med et lite tips, til de av dere som ikke har sett nyheten i butikkene. Eller om dere har sett de, men vært skeptiske til å prøve noe nytt..

Nå har jeg testet ut Berit Nordstrand sine havregrøt. De kommer i smakene med eple & kanel, og mango. Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket over både konsistens og smak. Du trenger ikke å tilsette noe som helst annet, med mindre du vil ha ekstra frukt eller bær til. De er begge søte nok, og er kun søtet med frukt!

Min absolutte favoritt var grøten med mango i. De skal jeg definitivt kjøpe igjen😊 Når jeg har tidlig vakter, er det greit å ha noen liggende for å ta med til lunsj. Er ikke bestandig jeg husker å lage matpakke for å ta med. Dette er et veldig sunt alternativ når du er på farten og kjenner du er sulten.

Ha en fortsatt fin dag, så må jeg løpe tilbake på jobben. Vi blogges senere <3

Frokostvafler

 • 20.03.2017 kl. 09:37

I går var det vaffel-søndag i huset! Barna elsker det og gleder seg alltid til søndagsmorgenen kommer. Jeg mekket mine egne sukkerfrie og sunne frokostvafler, mens ungene fikk de "vanlige" vaflene. 

Oppskrift:

 • 2 egg
 • 40 gram havremel
 • 40 gram mandelmel
 • 5 gram hvetemel
 • 1/2 ts bakepulver
 • 1 ts kanel
 • 30 gram sukrin gold
 • en skvett melk

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen til en røre og la svelle i 5 minutter. Det kan være at røren sveller veldig etter et par minutter pga mandelmelet, da kan dere justere røren med litt mer melk. Stekes i litt smør. Røren skal gi 4 vafler.


Nytes med litt rømme og sukkerfritt syltetøy, mmmm

Min mandag kommer til å bestå av en god del rengjøring. Ettersom vi har vært syke på rundgang og det har vært mye jobb i tillegg, har jeg rett og slett ikke hatt ork eller tid til å opprettholde ryddigheten i hjemmet.. MEN, nå skal jeg sette på god musikk på full guffe og rett og slett kose meg med rengjøring! Er så deilig når alt er ferdig etterpå og det lukter rent og godt! Så skal jeg på trening om noen timer også og få en god start på kommende uken - det gleder jeg meg til.  

 

Hvordan starter dere uken deres?

 

 

About last night

 • 19.03.2017 kl. 13:54

Mornings,

Jeg er litt lettere redusert i dag etter en lang dag på jobb i går og en jentekveld på byen i Oslo. Det var kjempekoselig og deilig å komme seg litt vekk fra hverdagen og kun tenke på å ha det gøy! 

Vi spiste middag på Egon først og dro videre til Heidis etterpå. Der var det en god blanding av veldig gammel musikk og 90-talls musikk. Var ikke helt min cup of tea, men det blir hva man gjør det til tenker jeg. Etter noen øl innabords og et par klengete og sleskete mannfolk, kjente jeg at jeg egentlig var veldig klar for å komme meg hjem.

Før jeg skulle dra fikk jeg en snap av en kompis som også var ute med sin forlovede, og de var rett rundt hjørnet, så da rakk jeg å få hilst på dem før jeg ble hentet av min snille lillebror som kjørte meg hjem!  Jeg sovnet vel ikke før rundt 5:30 og barna stod opp i 7:30 tiden, så jeg er temmelig trøtt, men solen skinner og det gjør godt på humøret. 

Nå skal vi straks ut døren igjen og tilbake til Oslo. Barna og jeg skal til Frognerparken og møte bestevennen min Martine og hennes sønn Arian. Kanskje det blir en is eller to i solen også?! Det tror jeg jammen meg at jeg skal unne meg med mine søtnoser <3 Kose dere i dag, så blogges vi igjen senere.

xoxo Jeanette

  

 

 

GREEN PROTEINFLUFF

 • 17.03.2017 kl. 12:34

Heya! Nå er jeg straks klar for å løpe ut døren og komme meg på stengevakten min. Først ville jeg jo dele denne enkle og supersunne oppskriften med dere! Frukten/bærene kan lett byttes ut med annet innhold for de som vil det, men i dag ville jeg ha en mettende lunsj og en som ikke var fullt så søt. 

 

 • ca 1 dl melk - jeg foretrekker skummet
 • 1 1/2 scoop med proteinpulver - jeg bruker denne her fra FitnessGuru (annonselenke)
 • 1 håndfull grønn smoothie blanding (Rema 1000)
 • 2 ss Double 0% Gresk Yoghurt, Kokos
 • chiafrø
 • havregryn

 

Fremgangsmåte:

Alt slenges sammen i en blender - jo lenger du lar det blende, jo mer fluffy og mykt blir det. Hell det over i en skål og strø over litt chiafrø, havregryn og noen frosne bær... & VOILA! 1 stk mettende og sunn lunsj som holder meg gående en god stund. 

 Bon Apetitt

xoxo Jeanette
 

FØRSTE BLOGGPOST

 • 17.03.2017 kl. 11:24

Da har jeg endelig bestemt meg for å begynne å blogge da dere. Jeg er generelt ganske dårlig på å opprettholde slike ting, men vi får se hvordan det går! Jeg heter Jeanette, 28 år, mor til 2 fantastiske barn og vi bor i Jessheim. Jeg tenker at jeg kan komme tilbake til det å fortelle mer om meg selv senere.. 

Dagen i dag startet kl 07:00 (som de fleste morgener) hvor jeg gjorde klar ungene for deres hverdag. Barna fikk en sunn og god frokost før de måtte av gårde hvert til sitt. I dag skulle sønnen min fremføre litt om solen på ukesslutt med hele 2.trinnet. Dette er første gang han faktisk er med på en slik "begivenhet" og tørr å være med. For meg som mor er dette helt fantastisk å være vitne til! Jeg kunne virkelig ikke vært mer stolt av han og det kunne jeg se at han også var av seg selv. Etter dette bestemte jeg meg for at jeg like godt kunne gå meg en tur, for jeg rekker ikke å trene i dag. Jeg skal se om jeg rekker å legge ut en enkel oppskrift på lunchen min før jeg må løpe på jobb! 

Håper alle sammen får en strålende dag og en flott start på helgen! Nyt solen ;-)

xoxo Jeanette

Min førstefødte stolthet & meg

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no