hits

JEG KUNNE MISTET HENNE

  • 05.04.2017 kl. 22:27

God onsdagskveld!

Jeg ligger nå rett ut og klarer så vidt å skrive etter dagens armøkt! Det var så vidt jeg orket å dra på treningen i dag, men min flinke kollega sa at hun skulle komme og hente meg etter jobb og dra meg med til Spenst. Er veldig deilig å ha noen som kan få deg i gang, selv når du helst føler for å dra hjem og kravle opp i sengen. 

Anyways, dere... Over til noe mer seriøst...!

Da jeg var ferdig på jobb i dag, fikk jeg nyheten om at min datter - verdens fineste Vanessa min, ble nesten påkjørt i dag av en lastebil. Hun var på tur med barnehagen og hadde visst løpt ut i veien. Takk Gud, for at alt gikk bra og lastebilen klarte å stoppe! Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort med meg selv om jeg hadde mistet henne. En mors verste mareritt er å miste sine små, eller i det hele tatt barna sine!!

Det som er så rart er jo at Vanessa vet dette KJEMPE godt! Jeg har vært så på det å skvise det inn i det lille hodet hennes, at i trafikken må hun være forsiktig. Hun er liten, så kjøretøy ser ikke henne så godt. Hun SKAL holde hender, eller om hun absolutt skal gå alene, må hun gå ved siden av eller foran, slik at jeg har henne i sikte. Hun skal se seg til venstre, til høyre og til venstre igjen. Hun har IKKE lov til å løpe ut i veien, for da kan hun bli påkjørt. Alle disse tingene vet hun såå godt. Jeg kan ikke fatte og begripe hva som surret rundt i hodet på henne - nok til at hun tenkte "jeg løper ut i veien jeg". Men nå tenker ikke barn så veldig rasjonelt uansett da.. 

Tanken på at min hverdag kunne blitt snudd opp ned er så ufattelig skremmende. Barna mine er mitt alt!♥ De er det som gjør meg til meg. Min mening med livet. Tanken på å aldri høre hennes unike, søte stemme, se hennes fantastiske smil med det lille smilehullet, ikke høre henne si hver eneste dag hvor mye hun liker meg og at jeg er den beste mammaen som finnes, og hvor høyt hun elsker meg er uutholdelig!!

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har henne og sønnen min i livet, og er takknemlig over at de er friske og hele! At de får leve livet sitt til det fulle én dag til. At jeg får lov til å være mammaen deres én dag til♥ 

JEG ER RIK!!  

3 Kommentarer

Nora Piscopo

06.04.2017 kl. 10:05
Så bra at det gikk fint med henne! <3 Håper du får en strålende torsdag!

nettegines

06.04.2017 kl. 16:37
Nora Piscopo: Ja, takk Gud for det <3 Tusen takk, ha en kjempefin torsdag selv fine du :))

10.04.2017 kl. 22:05
Åå fineste V💗💗 og fine mammaen😍😍

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no