hits

SORRY

  • 04.04.2017 kl. 22:42

Det blir nesten bare sene innlegg fra meg de siste dagene, det beklager jeg så mye! Sorry sorry.. Det skal bli skjerpings.. Det har vært en del jobbing siden fredagen bare, og veldig lite energi, men etter morgendagens arbeid har jeg fri frem til tirsdag - som betyr litt mer tid til å blogge litt oftere :) 

I dag har jeg jobbet frem til kl 17:00 og handlet litt, mekket middag og sett på The Legend of Tarzan! Den syns jeg var utrolig bra laget og spennende! Til og med ungene ble nysgjerrige og fulgte med nå og da =) 

Jeg kjøpte årets første uteblomster i dag og har allerede fått plantet de ut i pottene. Så nå blir det mye hyggeligere ved inngangspartiet! Jeg elsker blomster og jeg syns det er så fantastisk koselig å drive med blomster også. Jeg ser at min vesle datter føler akkurat det samme også♥ Nå vil vi begge bare ha våren på fullt, slik at vi kan nyte alt til det 100!!

I morgen blir det ukens første treningsøkt etter jobben tenker jeg. Denne uken kommer jeg bare til å rekke å trene 3 dager, litt kjipt, men slik er det noen ganger. Så jeg får heller bare tenke at det er bedre enn ingenting i det hele tatt :D Tipper jeg kommer til å fokusere mye på armene og magen i morgen; skal bli såå digg!! 

Nå er Ole Lukkøye på vei, så jeg får legge fra meg Mac´n. Håper alle dere fine lesere sover godt og trygt! At dere har det bra♥

 

Nattaklem 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no