hits

DET BRENNER!!

  • 01.04.2017 kl. 23:15

1.APRIL dere!!
Har noen blitt lurt i dag da? Det ble jeg på jobben.. Selveste eieren bestemte seg for å ringe butikksjefen på jobben, fordi han kjedet seg og lurte oss. Han sa at det brenner på lageret og vi måtte evakuere butikken! I dag har vært en virkelig hektisk lørdag, det var ikke et minutt pause mellom hver kunde og slik var det omtrent hele arbeidsvakten min! Desto vanskeligere ville det være å evakuere såpass mange.. Han rakk nå å le seg i hjel ut i fra reaksjonene og sa aprilsnarr.. 
Da jeg kom hjem var det rett på å vaske klær og gjøre litt rent for kattene mine? Spise middag, som var bare kylling, ris og litt mais i dag.. Etter jeg satte på en vask, tittet jeg litt i skapet mitt og det er søren meg ikke mye fint der lenger føler jeg.. Alt er bare slitt og gammelt. Jeg trenger en oppgradering der ASAP!!! Jeg har det med å alltid nedprioritere meg selv, og kjøper det barna trenger først og fremst, også kommer regninger og mat i tillegg. Meg selv - jeg klarer meg alltids... Men det er jo rimelig kjedelig i lengden. Hvis jeg skal ut, har jeg ingen outfits som egentlig passer.. Derfor glodde jeg litt på klær online... Er så mye fint og lekkert, og kult! 
Min type stil er egentlig veldig blandet. Jeg kan kle meg fint, men aller mest trives jeg i en litt mer sporty stil. Eeelsker Adidas og Vans.. Forhåpentligvis så kan jeg ha en shoppingdag i nærmeste fremtid. Her ser dere noen av tingene jeg virkelig ønsker meg!
 
 
Fresh Made Bluser navy/grey/red/blue / adidas Originals Genser medium grey heather / Vans SK8 Høye joggesko light grey/brown / adidas Originals EXTABALL Høye joggesko running white/black / Daniel Wellington CLASSY ST. MAWES Klokke braun/rosé
 
 
I morgen skal jeg på trenings-date med en kollega av meg. Da blir det ukens 5 treningsøkt!! Det er en eviiighet siden jeg trente 5 ganger i uken altså. Men det skal bli gøy. Dessuten kommer ikke jeg til å rekke å trene før kanskje onsdag etter jobb, hvis ikke blir det ikke før på torsdag! Huff... Eller så må jeg få inn en hjemmeøkt før jeg drar på jobb evt. Jeg får se hva jeg gjør.. 
 
Etter treningen skal min lille familie og jeg ut på Geocaching. Det blir så gøy å se ungenes reaksjon på hva enn vi ender opp med å finne :) 
Nå tar jeg kvelden folkens Det har vært en så altfor lang dag.. 
 
Har dere prøvd Geocaching før?

2 Kommentarer

Christine

02.04.2017 kl. 10:21
Haha ;D fikk lurt noen skikkelig her på hyttetur å! God trening!

nettegines

02.04.2017 kl. 11:58
Christine: Hahaha.. Så gøy!! Jeg glemmer hvert eneste år at det er aprilsnarr.. huff.. Takk for det :D ha en fortsatt god helg ;)

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no