DETOXIFIED

God kveld fininger <3

Nå er dagen snart omme og jeg er klar for å bare legge meg til rette, og kose meg etter ungene er sovnet. Stort sett gikk hele dagen i telefonen, fra den ene til den andre. Jeg snakket med Rose i 4 timer, haha.. Vi hadde veldig mye catching up to do.. Etterpå var jeg på tlf med Martine, og hadde selskap hele veien til treningen. Etter treningen ringte jeg mormor litt og til slutt snakket jeg med barnefar en del, for han ville dele nyheten om ny jobb. Jaja, sånn er enkelte dager bare.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele min (ikke sponsede) opplevelse av L´ORÉAL sitt nye produkt - Pure Clay Detox Mask. Til å begynne med startet jeg med å vaske og rengjøre ansiktet med min Clarisonic, den har jeg virkelig lagt min elsk på♥ Den er helt amazing; får med seg alt av skitt og møkk som man ikke får gjort ellers med å kun bruke hendene. Etter det tok jeg og skrubbet ansiktet godt, slik at ansiktsmasken får trengt seg skikkelig ned i porene og jobbet ordentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Masken føltes silkemyk og var veldig lett å jobbe med. Det var ikke hardt å få smurt det på ansiktet. OBS OBS: Man må huske på å unngå øynene og munnen, of course... Lukten på den kunne minnet meg litt om en svak herreduft, men det gjorde meg ingenting. Så lenge det ikke lukter forferdelig, for du skal tross alt sitte med dette på i 5-10 min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok nok litt for tjukt lag, for man skal egentlig smøre tynnere enn det. Det tok ikke lange tiden før masken begynte å stramme veldig rundt i ansiktet. Jeg kunne kjenne at den virkelig jobbet skikkelig - litt prikkende følelse. Ettersom den tørket inn, kunne jeg se alle mine urenheter komme frem. Clay masken holder det den lover: "Impurities drawn out like a magnet". Du kan se det veldig godt på pannen min og jeg sliter aldri med urenheter der, men her ser man det som ligger skjult. Det samme var det rundt på nesen også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 10 minutter måtte jeg skylle og vaske av masken. Jeg kunne kjenne med en gang hvordan huden "pustet" bedre og føltes superglatt og mykt. Avsluttet alt med å smøre meg inn med en god ansiktskrem. Jeg ble absolutt ikke skuffet over produktet og ble enda mer nysgjerrig på de andre ansiktsmaskene i samme serien. Jeg skal få kjøpt det når jeg har mulighet neste gang og håper de andre typene er like gode som denne!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har dere prøvd ansiktsmasken eller ble dere nysgjerrige på å prøve den selv?
 

3 kommentarer

Fredrik

29.03.2017 kl.22:05

Shit du er søt:)

Silje Morønning

29.03.2017 kl.22:53

Åå, det så herlig ut. Nå fikk jeg lyst til å ta et lite hjemme spa selv :) Mulig det blir ansiktsmaske på meg også i kveld! :)

nettegines

30.03.2017 kl.05:15

Silje Morønning: Det håper jeg du gjorde, er jo så deilig å kose seg med hjemmespa<3 Selvpleie er alltid en god ide! :D

Skriv en ny kommentar

nettegines

nettegines

28, Oslo

Mor til 2 - en gutt og en jente <3 Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Kategorier

Arkiv

hits