hits

Nighty night

  • 28.03.2017 kl. 22:13

Good kveld,

Ville bare stikke innom og si heeeeii!!

Nå ligger jeg rett ut-trøtt og sliten-ventende på at maten skal bli ferdig!Jeg har vært på jobb i dag og i tillegg jobbet jeg 2 og en halv time ekstra... Det ble en innmari lang vakt for å si det sånn. Også har jeg omtrent ikke spist denne dagen.. I know: NOT GOOD AT ALL!!

I morgen blir det trening igjen; det gleeeeder jeg meg til!! Tenker jeg skal trene litt kondisjon + armer og bein :))

Legger ut et lite innlegg i morgen om besøket mitt hos Rachel<3 Det var såå koselig å være på besøk der igjen! Jeg fikk lekt meg med Olympus'n min og tok noen kjempesøte bilder av barna deres. De er så herlige<3 Jeg tar av meg hatten for henne, bøyer meg i støvet over alt Rachel gjør for barna og med barna. Hun vier virkelig alt for dem<3 Jeg føler virkelig ikke jeg har noe å "klage" over i forhold til hvor sliten hun kan være! Det er tross alt 4 barn; 2 tvillinger som krever sitt samtidig.. Det er virkelig ikke en dans på roser med barn, men det er så verdt det! Du får så mye mer ut av livet ditt når du har barn synes jeg<3 Det blir en mening med livet.

Men folkens.. Dere får kose dere videre, sove godt når den tid kommer og husk at dere er amazing, alle og enhver <3 ;)

NATTA

2 Kommentarer

Rachel

29.03.2017 kl. 09:19
Naaw, søte deg ass💗 Takk for gode ord og enda koseligere besøk - vi teller dager til neste😀

nettegines

29.03.2017 kl. 12:51
Rachel: Ingenting å takke for vennen, det er rett og slett bare sannheten <3 Vi gleder oss til neste helg :)) woohooo

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no