hits

SUNNYDAY

  • 26.03.2017 kl. 22:47

God søndagskveld! 

Da var denne dagen så og si over.. Det er bare helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg blir like overrasket hver eneste dag haha.. Dagen startet med at solen skinte inn på soverommet og varmet meg godt i ansiktet. Klokken var 9:45, og Vanessa hadde akkurat våknet. Vanligvis er hun jo våken i 7 tiden, så det var godt å få noen ekstra timer på øynene. Selv om det ble ganske sent i går uansett da, pga 70års-laget til bestefar.

Det var så koselig å bare slappe av og nyte selskapet til familien<3 Å sitte i sofaen og høre flere samtaler rundt sofabordet og rundt middagsbordet, barna løpende rundt i huset og leke monster med onkelen sin - hele huset var fylt med glede. I går kjente jeg en ro i kroppen da jeg satt der, en ro jeg ikke har kjent på en god stund. 


 

Anyways, jeg stod opp og begynte med en gang med å rydde litt rundt i rommet, kottet/vaskerommet, gangen og badet. Skiftet på sengen og koste meg. Det er så rart det der. Nå koser jeg meg med rydding og vasking, men da jeg var liten og ble vekket av lyden på støvsugeren - gruet jeg meg til å stå opp! Nok et bevis på at jeg er godt voksen.. Føler meg fremdeles ung i hodet, men er tross alt 30 neste år! 


 

Fikk med meg litt rester fra middagen i går! Nam nam.. Er så greit å slippe å lage mat selv noen ganger. Så da slang jeg sammen en kjapp salat for å ha ved siden av. Nå kjenner jeg at jeg lett kunne ha sovnet, men det blir vel litt Netflix titting før jeg tar kvelden. I morgen skal jeg besøke en kjempegod venninne av meg - Rachel♥ Hun er mor til 4; 1 jente, 1 gutt og 2 tvillinggutter som er 4 mnd gamle blitt. Skal bli så kos å se henne og alle de herlige barna hennes igjen :) 


Hvordan har deres søndag vært?
 

 

2 Kommentarer

TINANNA

26.03.2017 kl. 22:52
Hørtes ut som en fin søndag! :D

nettegines

27.03.2017 kl. 12:18
TINANNA: Det var det så absolutt :)) Håper du får en god start på uken din i dag! ;)

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no