hits

PINK SUNSET LOOK

  • 24.03.2017 kl. 12:13

Heisann fininger♥

I går fikk jeg leke meg litt med farger. Jeg ble plutselig ringt opp av min far som sa at vi var blitt invitert til et vennepar av familien på middag. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta bilder og lage et innlegg av look´n jeg gikk for i går. Jeg måtte teste ut de nye produktene jeg hadde fått i forgårs tross alt. Det ble litt andre farger enn det jeg er vant til å bruke på meg selv. Jeg går vanligvis for bruntoner - jeg eeelsker bruntoner!! I tillegg tok jeg i bruk Olympus´n min, og jeg digger kvaliteten, og lyset på bildene!! 

Under ser dere produktene jeg tok i bruk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Urban Decay - Naked 3 palette   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne er absolutt en av mine favoritter innen sminke. Den anbefaler jeg virkelig til de av dere som ikke har den; få kjøpt den! Den gjør at kontrastene i dine øyeskygger popper mye mer frem og skyggen sitter på hele dagen, og ser like bra ut dagen derpå om du skulle sovne med sminken på. Det har skjedd meg et par ganger, for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst ville jeg dere skulle få se meg au-natural, før all sminken kom på ansiktet. Til å begynne med smurte jeg litt av øyeskygge primeren på begge øyelokkene. Under øynene bruker jeg alltid Studio Finish Concealer fra MAC (bilde 2). Den dekker til mine mørke ringer under øynene, så den er jeg absolutt avhengig av når jeg skal sminke meg! Til det bruker jeg kosten fra MAC nr 286. Den er kjempe god å jobbe med og blender det fint inn i huden.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først begynte jeg med BUZZ fra Naked 3 paletten og deretter tok jeg litt LIMIT fra samme palett over den igjen. Deretter tok jeg den «rødeste» fargen fra Smashit Cosmetics paletten og hadde det på den ytterste v-kanten min, og blendet deretter alt sammen med en ren blendekost. Den jeg bruker mest til å blende med er kosten fra MAC nr 217.                                      

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den siste fargen på øyelokket måtte jeg blande et par farger for å få den rette komboen. Du ser hvilke på bildet under. Jeg ville ha en Rose Gold farge sammen med de rød-rosa tonene.
 

Mens jeg holdt på med alt dette, var allerede familien kommet for å plukke oss opp for å dra. Så da måtte jeg full fart få på foundation, concealer, rouge, eyeliner og fikse brynene. Så dessverre fikk jeg ikke step by step bilder av dette. Men jeg tok noen finished look bilder før jeg måtte løpe ut døren med barna haha.. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er første gang jeg prøver å "dokumentere" sminkeprosessen min, så jeg beklager på forhånd om den ikke er helt optimal. Jeg håper på at jeg vil bli bedre på dette med tiden. Som nevnt tidligere, syns jeg det er kjempegøy med sminke og alt som har med det å gjøre. Jeg prøver for all del ikke å virke profesjonell eller noe slikt, men kommer bare med tips/inspo til dere. Jeg vet at jeg må øve mer på bryna mine!! Det var første gang i går at jeg prøvde meg med kost for å "tegne" og "forme". 

Nå har jeg vasket hele huset og vasket klær fra morgenen av. Min mor er på vei og kommer på besøk til i morgen. Så da tenker jeg at jeg får på meg treningstøyet og løper ut døren igjen, for å få unnagjort ukens 4 og siste økt. Denne helgen blir det bare kos og oppmerksomhet til barna♥ Kos dere videre i dag; det er FREDAG og det er straks HELG! 

Hva synes dere om makeup-look´n?

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

24.03.2017 kl. 12:15
Kjempe fine produkter! Likte looken veldig godt :D

nettegines

24.03.2017 kl. 15:38
Victoria Larsen: Ååh, det gleder meg å høre :D tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no