hits

Hentemelding

  • 22.03.2017 kl. 19:35

ENDELIG!! 

Lykkefølelsen som kommer over meg når jeg ser det har tikket inn to meldinger om at mine pakker er kommet. Nå skal det bli bedre bilder på bloggen, forhåpentligvis, men også fine bilder av barna mine♥  Jeg har et gammelt speilrefleks kamera fra før, men den blir veldig sjeldent dratt frem og brukt lenger. Jeg brukte den mye mer da barna var babyer og tok noen søte og fine portrettbilder av dem. Nå går det mer i mobilbilder, for det er kjappere og enklere. Nå, derimot, har jeg et mindre kamera, men som likevel tar fine bilder. Jeg har siklet etter Olympus kameraet, siden jeg så nettenestea viste den frem på bloggen sin. I tillegg bestilte jeg meg litt sminke på fredagskvelden, mens det var stille og rolig på jobb. haha.. Snakk om sminkefreak.. Jeg elsker sminke, for å si det mildt! Jeg syns det er kjempegøy å prøve meg frem med forskjellige skygger og "looks", og prøver å lære en masse gjennom Youtube. 

Øyeskygge paletten er fra Smashit Cosmetics. Brow Bar to Go har jeg sett en sminkeguru sverge til på youtube, så da jeg fant den på coverbrands.no måtte jeg bare klikke den med meg hjem. I tillegg bestilte jeg meg øyebrynskost fra Anastasia Beverly Hills; Dual-ended firm Angled brush nr 12. I tillegg fulgte det med en liten vareprøve fra L´oreal sin nye Pure Clay kolleksjon. Den gleder jeg meg til å prøve ut, så kan jeg lage et lite innlegg om hva jeg syntes om den :) 


Seee på de fine fargene da!! Kjenner jeg blir litt gal her jeg sitter hahah.. Vi får se om jeg tørr hoppe ut i "sminke-videoer" da. Ville det vært av interesse eller? Let me know hvertfall da ;-) 

Nå har jeg fri frem til tirsdag neste uke, som vil si trening både i morgen og på fredag! Da har jeg fått trent 4 dager denne uken, og vil si meg veldig fornøyd med det. Helgen skal jeg kose meg med mine yndlingsmennesker♥ På søndag tenkte jeg at vi skulle gå geocatching, det gleder jenta mi seg veldig til! Nesten som skattejakt, bortsett fra at man ikke får tatt med seg noen skatt hjem.. 

 

Hvilke planer har dere denne uken/helgen?


 

6 Kommentarer

nr73

22.03.2017 kl. 19:43
Så heldig du er så har fått nytt kamera! Takk som spør. I helga skal eg jobbe. Fin kveld til deg :)

nettegines

22.03.2017 kl. 19:47
nr73: Takk for det :)) Ser frem til å bruke den! Da ønsker jeg deg en riktig fin jobbhelg ;)

Sandra Marie

22.03.2017 kl. 19:48
det kamera er så fint og bra. søt pus <3

nettegines

22.03.2017 kl. 19:50
Sandra Marie: åååh, så godt å høre! :D da gleder jeg meg enda mer til å ta den i bruk <3 Takk for det, Lucky er en søt, rampete, men en så snill pus <3

Lilli

22.03.2017 kl. 19:48
Så herlig (:

nettegines

22.03.2017 kl. 19:50
Lilli: <3 :))

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no