hits

Happy

  • 21.03.2017 kl. 21:31

Hei og hopp fininger!

Nå ligger jeg rett ut i min utrolig digge seng og kjenner på en deilig mestringsfølelse. Jeg har vært på jobb i dag og dro rett derfra på trening. Vanligvis har jeg alltid unnskyldt meg med at jeg er så sliten etter jobb eller det er middagstid, så jeg rekker ikke å trene, eller at jeg rett og slett er for trøtt! Jeg liker aller best å trene på morgenen, da det er mindre folk der og man får det unnagjort for så å kunne bruke resten av dagen produktivt. Men i dag tok jeg meg i å faktisk telle ned timene på jobb, fordi jeg gledet meg til å komme meg tilbake igjen på Spenst. 

 

Det viser meg at jeg kommer meg litt tilbake til der jeg pleide å være tidligere. Jeg vil jo være den beste versjonen av meg selv tross alt. Jeg har så mange drømmer, ønsker og mål. Jeg må bare ta et steg av gangen for å nå de. En av de største drømmene er å faktisk kjenne at klær i medium eller small (i grunn veldig uoppnåelig med den str) passer meg. At jeg ikke trenger å lete helt bakerst på knaggene etter de aller største størrelsene, og at selv ikke de alltid passer en gang. Å kunne dra på shopping med Martine og kunne sprade rundt og vise frem hvordan klærne sitter. Ikke prøve å skjule meg, pga en valk her og der, eller at magen min synes. Jeg tror jeg vil oppnå den drømmen en vakker dag, og for en lykkedag det vil bli! Jeg gleder meg enormt allerede! Den dagen kan ikke komme fort nok for meg!!!

Jeg begynte, som jeg alltid gjør, oppvarming i 15 min på ellipsemaskinen. Deretter tok jeg sit-ups, rygghev, skulderpress, benpress, squats og trente armer også. Avsluttet med 10 min på ellipsemaskinen. Alt dette tok meg 1 time i dag, og det føltes så godt etterpå♥ 

I morgen blir det treningsfri, siden jeg ikke har barnepass. Tror kroppen vil trenge det uansett, men jeg skal tilbake igjen på torsdag! Hva som står på planen da, får jeg kjenne litt på når den dagen kommer. Jeg legger meg i kveld med kjempegod samvittighet og en smule stoltere av meg selv :) 

Hvor mange ganger pleier dere å være i aktivitet ila uken?


 

4 Kommentarer

nr73

21.03.2017 kl. 21:40
Så flink du var! Nyt kvelden:)

nettegines

21.03.2017 kl. 21:47
nr73: Tusen takk, og i like måte ;) <3

Martine

22.03.2017 kl. 07:27
Flinkeste! Jeg heier på deg og selvfølgelig gleder jeg meg til shopping med min aller beste <3

nettegines

22.03.2017 kl. 07:43
Martine: takk bestuss<3 Det vil ta tid..lang tid... men jeg ser veldig frem til det!!????

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no