A little piece of me

Hallo i luken!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om meg selv, siden jeg fremdeles ikke har fått gjort det. Mitt navn er da Jeanette og jeg blir 29 år ung i sommer. Kommer opprinnelig fra Nederland og Paraguay, men er født i Norge og oppvokst i Oslo. Jeg er velsignet med en sønn (8), Elias Marcel, og en datter (5), Vanessa Melanie. De er mitt ALT♥ Det finnes rett og slett ingen bedre enn dem (som enhver mor føler om sine barn haha). Min sønn har en svak grad av autisme, og pga dette valgte jeg å flytte min lille familie til Jessheim, slik at han skulle få den beste oppfølgingen som mulig. Skolen hans har kompetente og dyktige fagfolk som vet hva de gjør, og som ser han og møter han på den riktige måten! Vi har funnet oss godt til rette her, både på jobb, skole og barnehage. Vi har 2 katter; Smokey og Lucky. Jeg har bil, men søren meg ikke lappen ennå. Jeg håper på å få nok overskudd i økonomien til å kunne få tatt den snart. Det er rett og slett håpløst uten. 

For å nevne noen av mine interesser; sminke, mote (er absolutt ingen moteløve selv), trening, dansing og mat & baking. Jeg har 5 tatoveringer og skal ha flere. Jeg elsker mine venner; jeg har ikke mange, men få utrolig gode venner! De er bestandig der for meg og har støttet meg gjennom tykt og tynt! Martine er min aller beste, vi har vært bestevenner nå i 16 år!♥ Jeg tror jeg ikke hadde vært der jeg er den dag i dag, hadde det ikke vært for henne. For det er jeg evig takknemlig..

Jeg har hele livet vært overvektig og mobbet for det gjennom barneskolen og ungdomsskolen. Min selvfølelse er ikke på topp, og hvert fall ikke etter at jeg fikk barn og la på meg enda mer. Jeg er min største selvkritiker, men tar likevel ikke meg selv noe høytidelig. I 2013 valgte jeg bla derfor å endre livsstilen min. Det var blitt slutt mellom meg og min daværende kjæreste, og jeg var laaangt nede. Jeg klarte å gå ned 25 kg og var strålende fornøyd med det, men jeg var likevel ikke fornøyd med kroppen min! Jeg hadde en lang vei igjen til idealvekten og idealkroppen. Martine mener jeg aldri kommer til å klare å se på meg selv med positivitet og se endringen når den faktisk er der, og det kan nok stemme. Etter jeg var kommet til -25kg ble jeg stående fast. Ingenting hjalp! Hverken endring av treningsmønsteret eller maten hjalp; jeg stod bom fast på vekten. Dermed mistet jeg motivasjonen, og jeg begynte å legge på meg mer og mer, saktere, men sikkert! Så kom året 2015, hvor jeg falt inn i en depresjon. 2016 kom og det viste seg å være et av de verste årene jeg har levd. Jeg velger å ikke dele alt som har skjedd ennå, men jeg prøver fremdeles å plukke opp delene og sette det sammen igjen.

Bildet under er det kun jeg og mine nærmeste som har sett, men jeg velger å krysse min egen grense for å vise at jeg KAN hvis jeg vil! Jeg velger å håpe og tro at dette gir meg lyst til å kjempe enda hardere enn før, fordi jeg ikke orker lenger en dag til med mine tanker om at jeg ikke er bra nok. For Jeanette er bra nok, jeg er en jente med en masse følelser og kjærlighet for de jeg elsker. Det er kanskje på tide å begynne å elske meg selv også! For jeg er tross alt et forbilde for min datter, og jeg ønsker ikke at hun noen gang skal føle det jeg har følt hele livet!

Jeg prøver å finne tilbake til den Jeanette jeg kjenner og pleide å være. Jeg kjenner jeg er mer motivert nå enn det jeg har vært på lenge, når det kommer til treningen og matinntaket. Tror bloggen kan være en del av det. Jeg håper at jeg kommer tilbake til det punktet jeg var.  For det er klart en stor forskjell! Jeg er både sint, skuffet og forbanna på meg selv som har lagt inn så mye tid, svette, tårer og penger på treningssenteret og PT, for så å ende opp på startfasen igjen. 

Med dette avslutter jeg innlegget. Håper dere blir med meg på reisen min om et bedre selv. Jeg gleder meg hvert fall til en mer positiv tid i vente. Nå vet dere litt mer om meg og mine tanker. Er det noen spørsmål, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. 

 

2 kommentarer

Rachel

23.03.2017 kl.12:21

Himla tøff & himla fin❤😍

nettegines

23.03.2017 kl.13:52

Rachel: Ååå, Rachel <3 Du er ALTFOR snill <3 Tusen takk!! Var et stort steg å ta, men..

Skriv en ny kommentar

nettegines

nettegines

28, Oslo

Mor til 2 - en gutt og en jente <3 Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Kategorier

Arkiv

hits