hits

About last night

  • 19.03.2017 kl. 13:54

Mornings,

Jeg er litt lettere redusert i dag etter en lang dag på jobb i går og en jentekveld på byen i Oslo. Det var kjempekoselig og deilig å komme seg litt vekk fra hverdagen og kun tenke på å ha det gøy! 

Vi spiste middag på Egon først og dro videre til Heidis etterpå. Der var det en god blanding av veldig gammel musikk og 90-talls musikk. Var ikke helt min cup of tea, men det blir hva man gjør det til tenker jeg. Etter noen øl innabords og et par klengete og sleskete mannfolk, kjente jeg at jeg egentlig var veldig klar for å komme meg hjem.

Før jeg skulle dra fikk jeg en snap av en kompis som også var ute med sin forlovede, og de var rett rundt hjørnet, så da rakk jeg å få hilst på dem før jeg ble hentet av min snille lillebror som kjørte meg hjem!  Jeg sovnet vel ikke før rundt 5:30 og barna stod opp i 7:30 tiden, så jeg er temmelig trøtt, men solen skinner og det gjør godt på humøret. 

Nå skal vi straks ut døren igjen og tilbake til Oslo. Barna og jeg skal til Frognerparken og møte bestevennen min Martine og hennes sønn Arian. Kanskje det blir en is eller to i solen også?! Det tror jeg jammen meg at jeg skal unne meg med mine søtnoser <3 Kose dere i dag, så blogges vi igjen senere.

xoxo Jeanette

  

 

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

19.03.2017 kl. 15:54
Jeg ønsker deg en flott søndag :-)

nettegines

19.03.2017 kl. 17:33
Victoria Larsen: I like måte :)) <3

Skriv en ny kommentar

nettegines

Mor til 2! Har stor interesse i mote, sminke, fotografering og en sunn livsstil - så langt det lar seg gjøre! Bloggen min vil være en god blanding av alle mine interesser, samt min hverdag :-) Følg meg gjerne <3

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no